Οι 4 κινήσεις του πέους που ξετρελαίνουν τη γυναίκα

To σεξ μπορεί να είναι πολύ πιο απολαυστικό τονίζει ο Αμερικάνος σεξολόγος Lori Buckley, Psy.D. και εξηγεί ποια είναι τα 4 μυστικά στη διείσδυση που πραγματικά μπορεί να ξετρελάνουν μια γυναίκα.

Η βαθιά διείσδυση.

Όταν ο άνδρας είναι από πάνω η γυναίκα μπορεί να μαζέψει τα πόδια της προς το στήθος της και να τα τοποθετήσει σχεδόν πάνω στο στήθος του άνδρα. Η στάση αυτή επιτρέπει την άμεση επαφή με το σώμα του άνδρα και το πέος μπορεί να διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά μέσα στον κόλπο της γυναίκας.

Πάρε τον έλεγχο ενώ είσαι από κάτω

Το ότι η γυναίκα βρίσκεται τις πιο πολλές φορές κάτω από τον άνδρα αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο των διεισδύσεων κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Μια στάση που το επιτρέπει αυτό είναι το να ανοίξει αρκετά η γυναίκα τα πόδια της, το ένα να στηρίζεται στην άκρη του κρεβατιού και το άλλο να είναι ανεβασμένο στοξν ώμο του άνδρα. Είναι όντως μια δύσκολη στάση αλλά αν το καταφέρετε μπορείτε όχι μόνο να δίνετε εσείς το ρυθμό στο σεξ με τα πόδια σας αλλά είναι και πολύ πιο πιθανόν να μπορέσει ο άνδρας να πλησιάσει στο σημείο G. Oάνδρας που βρίσκεται όρθιος μπροστά σας το απολαμβάνει πολύ μιας και το θέαμα του σώματος σας που αγκαλιάζει το δικό του είναι πολύ ερεθιστική.

Βάλε τον σύντροφό σου να κάτσει γονατιστός.

Η γωνία από την οποία πραγματοποιείται η διείσδυση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς και ποιες νευρικές απολολήξεις θα ενεργοιποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεξ άρα και το πόσο απολαυστική μπορεί να είναι η ερωτική επαφή. Ξαπλώστε και αφήστε τον σύντροφό σας να μπει ανάμεσα στα πόδια σας. Η στάση του πρέπει να είναι τέτοια ώστε οι γοφοί του να ακουμπούν στους αστράγαλούς του. Είναι μια στάση που συστήνει ο σεξολόγος Lou Paget, συγγραφέας του μπεστ σέλλερ The Great Lover Playbook.  Η στάση αυτή επιτρέπει στο ανδρικό κορμί να κινείται με δύναμη σε όλη τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, είναι μια στάση που δεν κουράζει ούτε τον άνδρα που είναι καθιστός αλλά ούτε και τη γυναίκα που παραμένει ξαπλωμένη και απολαμβάνει τις δυνατές ωθήσεις του συντρόφου της.

Κρατήστε τα πόδια σας κλειστά!

Ακούγεται παρτάδοξο αλλά το να κρατάει η γυναίκα τα πόδια της κλειστά και ο άνδρας να διεισδύει στο κορμί της μπορεί να είναι πάρα πολύ διεγερτικό.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εκείνος να τα κρατά δεμένα και προς τα πίσω την ώρα που διεισδύει μέσα σας. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της στάσης είναι ότι επιτρέπει την άμεση σωματική επαφή και ίσως και τον ερεθισμό της κλειτορίδας αν τα καταφέρετε. Όσες γυναίκες το έχουν δοκιμάσει δηλώνπουν πως έχει ξετρελαθεί.

boro