Τα γενέθλια του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της στον άνθρωπο που γιγάντωσε το σύλλογο τα τελευταία 12 χρόνια

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει γενέθλια.

Ο άνθρωπος που έχει γιγαντώσει τους Ερυθρόλευκους τα τελευταία 12 χρόνια γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1967 και έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Πειραιωτών. Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τον οποίο στηρίζει από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τις 10 Ιουνίου 2010, όταν και επίσημα έγινε συνώνυμο της «εκτόξευσης» του συλλόγου, δημιούργησε μια δυναστεία στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ όσον αφορά τον Ερασιτέχνη έχει κατακτήσει αμέτρητους τίτλους.

Μέσα σε μόλις 12 χρόνια ο ηγέτης του Ολυμπιακού δημιούργησε μια ομάδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα, που συμβαδίζει με τις κορυφαίες της γηραιάς ηπείρου, αλλά και το μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στον πλανήτη.

Με τον Μαρινάκη στο τιμόνι του ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει 10 πρωταθλήματα σε 12 χρόνια, 4 Κύπελλα, ενώ έχει καταφέρει να φέρει τους Ερυθρόλευκους στην καλύτερη θέση στη βαθμολογία της UEFΑ που ήταν ποτέ. Με μερικές αξέχαστες στιγμές, όπως τις προκρίσεις επί των Μίλαν, Άρσεναλ ή τις νίκες με Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κυριαρχεί σε όλα τα υπόλοιπα σπορ, έχοντας κατακτήσει πάνω από 100 τίτλους ο Ερασιτέχνης, αλλά και πολλά ευρωπαϊκά, με αποκορύφωμα φυσικά την ομάδα πόλο των γυναικών, που πήρε πέρσι το τρεμπλ και φέτος το quadruple (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωλίγκα, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, με αφορμή τη σημαντική αυτήν ημέρα τόσο για το σύλλογο όσο και για τον ίδιον τον ηγέτη των Πειραιωτών, ευχήθηκε με ανάρτησή της στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα γενέθλιά του.

in