Άγριο σεξ στη φύση – Εικόνες!

Τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και περισσότερο για περιστατικά σεξ στη φύση ή σε δημίσιους χώρους. Ζευγάρια που παρασύρονται από το πάθος και πολλές φορές έρχονται αντιμέτωπα με τις αρχές και τις θυμωμένες αντιδράσεις των περαστικών που μπορεί να πιάσουν το ζευγάρι στα πράσα. Η εφημερίδα Bild θέλησε να κάνει σχετικό αφιέρωμα. Προσπάθησε να διερευνήσει τα οφέλη του σεξ… στη φύση! Ας δούμε λοιπον με τι ασχολούνται οι Γερμανοί αυτή την περίοδο.

Γιατί το προτιμούν κάποια ζευγάρια;

Όπως αναφέρει η sex coach Vanessa Del Rae “Η φύση , ο ήλιος και ο φράσκος αέρας λειτουργούν για αρκετούς ανθρώπους ως διεγερτικό, το σεξ στη φύση γίνεται συναρπαστικό”

Σε ποια μέρη κάνουν σεξ

Το 50% των Γερμανών παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ στη φύση. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή μέρη;

Το δάσος

Τα πάρκα

Η παραλία

Οι ειδικοί αναφέρουν πως αν φοβάστε να κάνετε σεξ δημοσίως στη φύση, ο έρωτας στη βεράντα του σπιτιού μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικός. Είναι πολλοί όμως οι ανθρωποι που ενοχλούνται έντονα όταν γίνονται ξαφνικά μάρτυρες μιας σεξουαλικής συνεύρεσης. Το σεξ έξω από το σπίτι πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή. Η Bild δίνει τις εξής οδηγίες!

1. Βρείτε ένα προστατευμένο μέρος ,  μακριά από κόσμο κάμερες παρακολούθησης.

2. Φορέστε άνετες φούστες για να καλύπτετε το σώμα σας την ώρα της συνεύρεσης .

3. Αν αποφασίσετε να κάνετε σεξ σε κάποιο απομονωμένο λιβάδι καλό θα είναι να έχετε πάρει πετσέτες και σπρέι για να προστατευτείτε από τα έντομα!

AdTech Ad

boro