Γνωρίστε την τόπλες νέα βοηθό του Σλοβάκου πρωθυπουργού

Έχει στο ενεργητικό της ημίγυμνες φωτογραφίσεις, σε αντρικά περιοδικά αλλά και ημερολόγιο.

Μία κοπέλα με προσόντα, επέλεξε για βοηθό του ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο! Η 28χρονη καλλονή, το δεξί χέρι του από δω και στο εξής, έχει πλούσιο βιογραφικό!

Η  Μαρία Τρόσκοβα, όπως ονομάζεται, έχει στο ενεργητικό της τόπλες φωτογραφίσεις σε αντρικά περιοδικά, έχει φωτογραφηθεί ημίγυμνη στο αισθησιακό ημερολόγιο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων το 2010 ενώ έχει λάβει μέρος και στον διαγωνισμό «Miss Universe».

Η ίδια έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως το προηγούμενό της επάγγελμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει κληθεί τώρα να κάνει.

«Ήταν πάντα πολύ δημοφιλής στα αγόρια, αλλά δεν κοιμόταν γύρω-γύρω. Φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο να έχει καλούς βαθμούς. Το μόντελινγκ ήταν αυτό που έκανε για έξτρα εισόδημα. Χαίρομαι πολύ που βρήκε αυτή τη δουλειά και είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθεί πλήρως», λέει η Ανέτα Πίτροβα, φίλη της Μαρία, στα φοιτητικά χρόνια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ανακοίνωσε το όνομά της, αποφάσισε να μη σχολιάσει τίποτα για το προηγούμενο επάγγελμα της ως μοντέλο και επικεντρώθηκε στο ότι ανέλαβε τα καθήκοντά της την περασμένη εβδομάδα.