Η στάση του κάβουρα! 4 στάσεις στο σεξ που πρέπει να… δοκιμάσεις!

Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο σεξ; Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τέσσερις καινούργιες στάσεις προκειμένου να μην βαρεθείς… ποτέ.

Στάση χελώνα

Αποτέλεσμα εικόνας για bird sex position

Ο άνδρας κάθεται οκλαδόν με τη σύντροφό του να κάθεται πάνω του κοιτώντας τον σε φάση διείσδυσης. Τα χείλη, τα πόδια και τα χέρια ακουμπούν ακριβώς τα αντίστοιχα σημεία της παρτενέρ. Διευκολύνει την ανταλλαγή ενέργειας και ενισχύει τη μακροζωία.

Η στάση «ελεύθερη στον αέρα»: Όταν η γυναίκα είναι από πάνω

Στάση κάβουρας

Αποτέλεσμα εικόνας για sex position on the side

AdTech Ad

Είναι η πιο απλή στάση που μπορείς να συναντήσεις. Στέκεστε και οι δύο πλάγια, με εκείνη να «τυλίγεται» γύρω σου με το ένα πόδι της, διευκολύνοντας τη διείσδυση. Εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα στους μηρούς της και το άλλο της πόδι βρίσκεται κάτω από το σώμα σου.

Στάση πουλί

Εκείνη στηρίζεται στην πλάτη της, ενώ εσύ κάθεσαι ανάμεσα στα πόδια της. Σηκώνεις τα πόδια της με τα χέρια σου και τα κρατάς στο ύψος της μέσης σου. Για να μην τα κρατάς και… πιαστείς ακούμπησε τα στα πόδια σου καθώς είσαι με τα γόνατα διπλωμένα.

Στάση τόξο

Αποτέλεσμα εικόνας για sex position with pillow

Απαιτούνται πολλά μαξιλάρια. Η σύντροφος σου ξαπλώνει με πολλά μαξιλάρια για να στηρίζουν την πλάτη της, ενώ εσύ παίρνεις τα πόδια της και τα περνάς πάνω από τα μπράτσα σου, διευκολύνοντας την «στόχευση».

followme