Σε 30 χρόνια το σεξ θα εξαφανιστεί. Πώς θα κάνουμε παιδιά;…Ερευνα

Σύμφωνα με έρευνα από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, τα ζευγάρια που θα θέλουν να κάνουν παιδιά, δεν θα προσπαθούν μέσω της σεξουαλικής πράξης που οδηγεί στην αναπαραγωγή, αλλά θα απευθύνονται στα αρμόδια εργαστήρια όπου θα «παραγγέλνουν» το μωρό τους, ανάλογα με τις επιθυμίες τους, που θα πραγματοποιούνται από τους επιστήμονες που θα το «δημιουργούν».

Με άλλα λόγια, το σεξ δεν θα γίνεται πλέον για αναπαραγωγή αλλά μόνο για λόγους σεξουαλικής ικανοποίησης και ευχαρίστησης, όπως υποστηρίζει ο αρμόδιος καθηγητής γενετικής Henry Greely, στο βιβλίο του με τίτλο: «Το Τέλος του Σεξ και το Μέλλον της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής».

Στο προφητικό αυτό βιβλίο λοιπόν, ο Dr. Greely ισχυρίζεται ότι σε 20 – 40 χρόνια, οι περισσότεροι άνθρωποι στις ανεπτυγμένες χώρες θα σταματήσουν να κάνουν σεξ για αναπαραγωγικούς λόγους.«Όταν ένα ζευγάρι θα επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, ο άντρας θα προσφέρει το σπέρμα του και η γυναίκα λίγο από το δέρμα της», εξηγώντας πως τα βλαστοκύτταρα που θα παράγονται από το δέρμα της, θα μετατρέπονται σε ωάρια που θα γονιμοποιούνται από το σπέρμα του μελλοντικού πατέρα.

Συνεχίζοντας ο καθηγητής αναφέρει πως τα μωρά των επόμενων γενεών, θα είναι πολύ όμορφα, έξυπνα και υγιή, εφόσον οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν πως θέλουν να είναι το μωρό τους, να επιλέξουν δηλαδή τα χαρακτηριστικά του: «Το κάθε παιδί θα έχει 60% πιθανότητες να είναι πάνω από το μέσο όρο σε επίπεδο ευφυίας».

yolife.gr

AdTech Ad

AdTech Ad