Πανέμορφες καλλονές με άκρως προκλητικά εσώρουχα υπόσχονται ένα «καυτό» 24ωρο στο βουνό! (pics)

Πανέμορφες καλλονές, άκρως προκλητικά εσώρουχα, ζαρτιέρες και πολλές υποσχέσεις για ένα «καυτό» 24ωρο στο βουνό

Η κρίση δεν ξεχωρίζει επιχειρήσεις… Χτυπά σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στα ψηλά βουνά της Ευρώπης, τα χιονοδρομικά κέντρα των οποίων στενάζουν τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της μεγάλης πτώσης του αριθμού των επισκεπτών τους. Ωστόσο, το σύγχρονο μάρκετινγκ βρήκε τον τρόπο να «ανανεώσει» το ενδιαφέρον των χειμερινών τουριστών και δη εκείνων που έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Η ιδέα είναι απλή. Θέλεις να κάνεις σκι σε μία πανέμορφη κορυφή; Μαζί με το όλο «πακέτο» θα πάρεις… μπόνους ένα ice ski banny για 24 ώρες. Μία συνοδό πολυτελείας, που -βάσει της παρουσίασης- υπόσχεται πολλά…

Την ιδέα υιοθέτησαν πολλά χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και το φημισμένο Val D’Isere στη Γαλλία. Κρίση γαρ, ο λεφτάς χρειάζεται ένα επιπλέον κίνητρο για να προτιμήσει τις υπηρεσίες ενός χιονοδρομικού, οι δε κοπέλες που προσλαμβάνονται από διάφορες χώρες, έχουν ανάγκη από χρήματα και είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα.

Κορίτσια όπως η 24χρονη Λούσι από την Τσεχία, με πλούσια φυσικά προσόντα και σπουδές, εμφανίζονται με πλήρες βιογραφικό στον πελάτη και με… σαφές δείγμα γραφής, φορώντας σούπερ σέξι εσώρουχα για ένα 24ωρο.

tiskefthkan1

tiskefthkan4

tiskefthkan5

tiskefthkan3

tiskefthkan6

protothema.gr