Η Anna Mitlosh έρχεται από τη Ρωσία με αγάπη

Τώρα τελευταία έχουμε την εντύπωση ότι βιώνουμε την κάθοδο των Ρωσίδων, όχι σε κάποιο μέρος, αλλά σε πνευματικές καταστάσεις και σε τομείς. Πρώτα και κύρια στο μόντελινγκ και μετά και στις φαντασιώσεις των ανδρών. Μετά την Irina Shayk, έχουν αρχίσει και ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια. Προχθές είδαμε την Helga Lovekaty και τώρα είναι η Anna Mitlosh που μας κάνει να δούμε αλλιώς τη Ρωσία.

Γενικά, αν εξαιρέσετε τον Λαφαζάνη, δεν είχαμε καμία εκτίμηση στη Ρωσία. Οι μόνοι που την αγαπούσαν ήταν οι Ολυμπιακοί γιατί πελατιάζουν κάθε χρόνο την ΤΣΣΚΑ. Με τέτοια κορίτσια όμως, μας φαίνεται ότι όλοι θα αρχίσουμε να τους στηρίζουμε περισσότερο και σε αθλητικό επίπεδο μπας και κάνουν κερκίδα στο Final 4 με κορίτσαρους όπως η Anna Mitlosh.

Αν αποφάσιζαν να κάνουν ένα reboot του From Russia With Love, τότε θα την προτείναμε ανεπιφύλακτα. Καστανοκόκκινο μαλλί, βλέμμα αποπλάνησης και εμφανής τάση να γδύνεται και να το δείχνει στο Instagram. Κι όταν λέμε γδύνεται, εννοούμε εντελώς. Απλώς βάζει τα αστεράκια στα επίμαχα σημεία για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της. Κι αυτή είναι να μας κατακτήσει τα μυαλά.

toratora