Γιατί και οι γυναίκες γουστάρουν το σεξ από Π@ΣΩ

Ολοι οι άντρες θέλουν να… παραβιάσουν αυτό που στα αγγλικά λέμε την πίσω πόρτα. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που την έχουν ανοιχτή.

Βέβαια αρκετές δεν ενθουσιάζονται με το BACK DOOR SEX, όμως άλλες θέλουν να τις παίρνουν από πίσω ή θέλουν ο άντρας, αν όχι οπωσδήποτε να μπει μέσα τους, τουλάχιστον να παίξει με το κατώφλι της πίσω πόρτας τους…

Πάντως όσες γουστάρουν το πρωκτικό σεξ δεν το κάνουν μόνο επειδή θέλουν να κάνουν “άγριο και βρώμικο σεξ”. Η εξήγηση που το προτιμούν έχει να κάνει πρώτα απ’όλα με την ανατομία του σημείου:

Στον πρωκτό της γυναίκας καταλήγουν εκατομμύρια νευρικές απολήξεις, με αποτέλεσμα η περιοχή αυτή να γίνεται πολύ ευαίσθητη όταν ερεθίζεται.

Επίσης ο πρωκτός και ο κόλπος μοιράζονται έναν εσωτερικό «τοίχο». Και μερικές φορές, κάποιες από τις εκατομμύρια νευρικές απολήξεις του κόλπου, είναι ευκολότερο να τις συναντήσεις από πίσω.

Ακόμα και το G-Spot μπορείς να το ερεθιστεί από τον πρωκτό. Πολλές γυναίκες έχουν απίστευτους οργασμούς, όταν «χτυπάς» το G-Spot από πίσω.

Οι γυναίκες λοιπόν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με το πρωκτικό σεξ, καθώς επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι κατά τη διάρκεια του οργασμού (κολπικού ή κλειτοριδικού), υπάρχουν περιοχές στον πρωκτό που συσπώνται.

Γενικά όλη η πελβική περιοχή της γυναίκας έχει πολλές ευαίσθητες ζώνες, τις οποίες μπορούμε να εξερευνήσουμε, βάζοντας και αρκετό λιπαντικό για μεγαλύτερη ευκολία.

69magazine