Όταν η γυναίκα κάνει σεξ και έχει παράλληλα δονητή (Ακατάλληλο +18)

Είναι μια από τις τεχνικές που πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν για να έρθουν πιο εύκολα σε οργασμό: Το σεξ με δονητή. Oι περισσότερες γυναίκες που το τολμούν χρησιμοποιούν έναν μικρό δονητή, το Bullet Vibrator όπως το αποκαλούν που είναι εξαιρετικός για τη διέγερση της

O συνδυασμός της αίσθησης του πέους με την αίσθηση του δονητή περιγράφεται ως μοναδικός. Πολλοί άνδρες ευχαριστούνται το να νιώθουν το δονητή να ακουμπά και το πέος τους.

Κάποιοι άνδρες όμως νιώθουν άβολα με την παρουσία του δονητή. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στο χειρισμό του ζητήματος: ο άνδρας ίσως νιώσει αμήχανα και αναρωτηθεί, “μήπως εγώ δεν είμαι ικανός για να την ικανοποιήσω; Εξηγήστε ότι είναι απλά ένας ερωτικός πειραματισμός, ζητήστε τη γνώμη του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Αν αποφασίσετε ότι θα το τολμήσετε μπορείτε να δοκιμάσετε τη στάση κουτάλι. Ο σύντροφός σας στέκεται πίσω σας και διεισδύει ενώ παράλληλα μπορεί να σας διεγείρει και στο μπροστινό μέρος κρατώντας εκείνος τον δονητή .
Η στάση Χ μπορεί να είναι εξίσου διεγερτική και για τους δυο σας και έχει το πλεονέκτημα ότι υπάρχει χώρος ανάμεσα στα δυο σώματα για να παίξετε με το δονητή σας. Δοκιμάστε την ώρα της διείσδυσης να διεγείτετε την κλειτορίδα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

boro.gr