Βραδια με 5 ΕΠ.ΟΠ.

Έχοντας φύγει αποστολή στο Κόσσοβο ο θείος μου έκτακτα αμέσως έχασα τα προνόμια της διανυκτέρευσης και όχι μονο. Θα έλειπε το επόμενο εξάμηνο και γώ ήδη θα είχα απολυθεί οταν θα γύριζε. Πλέον τα βράδια της θητείας μου θα τα περνύσα μέσα στο στρατόπεδο όπως και οι υπόλοιποι.

Απομονωμένοι όλοι σε μια μονάδα σε ενα χωριό του Έβρου οι μέρες περνούσαν δύσκολα. Αυτο συνεβει μια βδομάδα πριν φύγω για ενα μήνα σε φυλάκιο όπου εκει θα μουν τελείως απομονωμένος .

Το μόνο που είχαν κανονίσει εκείνο το Σάββατο 5 απο τους Επ.Οπ. της μοναδας  ήταν να μαζευτούν  σε ενα μικρό χωριατοσπιτο όπου είχε νοικιάσει ενας απ αυτούς και να πιουν καμία μπύρα. Εγώ άρχησα να κοιτάζω για καμιά διαθέμιση ψωλή ξανα καθότι είχε αρχίσει η στέρηση. Ενας απ αυτούς λοιπον  με είχε δει να τον κοιτάζω στα ντους μια δυό φορές  και τό χε πάρει πρέφα. Έτσι δέ με εξέπληξε που με κάλεσε και μένα να πάω εκείνη την βραδία μαζι τους αφου  φαινόταν πως κάτι είχε βάλει στο νου..

Ετσι και γω ηξερα τι με περίμενε αν πήγαινα

. Θα πήγαινα φυσικα! Τι αλλο μπορούσα να κάνω σε κεινο το στρατόπεδο εγκλειστος; Εγω που χα καλομάθει στην πουτσα τωρα μονο με δαχτυλάκι θα περνούσα τις βραδιές; Ετσι και πήγα κανονίζοντας την έξοδό μου.  .

Μπαίνοντας μεσα κατάλαβα αμεσως την χαλαρή διάθεση που είχαν μεταξύ τους.Εγώ ένιωθα έξω απο τα νερά μου.  .Κρατούσαν ήδη μπύρες και κάπνιζαν 2 απο αυτούς. Διστακτικά στην αρχή πηρα και γώ μια μπύρα για να νιώσω καλύτερα στο περιβάλλον. Ένιωθα βέβαια θήραμα.Το καταλάβαινα απο την στιγμή που μπήκα μέσα.

Η νύχτα θα ήταν μεγάλη.

Αφου πέρασε η ώρα και συζητήσαν περι ανέμων και υδάτων έφτασε και η ώρα που έβαλαν μια τσοντα και σιγα σιγα άρχισαν να καυλωνουν.

Δε θελαν και πολυ.

Εγω το φουσκωμς στα παντελόνια το αντιλαμβάνομαι αμεσως.Εκπαιδευμένος γαρ τόσα χρόνια… Γυναίκα είχαν να δουν πολυ καιρο και φαινοταν πως δεν πήγαινε άλλο. Είχαν χαρμανιάσει. Έτσι συνομωτικα μεταξύ τους είχαν ένα σκοπό μονο.Δέν είπαν τίποτα μπροστά μου είτε είχε συμφωνηθεί σιωπηλα είτε σίγουρα κάναν καποιο πρόλογο μεταξύ τους πρίν έρθω και τους βρω.Δέν έχει σημασία.   ‘Ετσι αρχισαν να με κοιτάν όλοι και να γελάνε μεταξύ τους.

Κατάλαβα .

“Έλα ψαρακα κοντα.. Έναν έναν θα μας βοηθήσεις απόψε έτσι δεν ειναι; Μη κοιτάς έτσι που θα ξαναβρεις 5 ανδρικες πουτσες μαζι που τόσο σαρεσουν;”

Αυτο ειπώθηκε και δε χωρούσε περιθώριο να πω κατι . Όντως αν δε ρουφούσα ψωλες για να χορτάσω τωρα μετα απο τοσο καιρο στερησης ποτε; Ετσι ξεκίνησα και έπαιρνα πιπα ενα προς ενα τα στρατιωτικά τους καυλια και φαινόταν πως τους άρεσε που συμβιβαζοταν όλοι με ενα ζεστο στόμα που μοιάζει με μόυνι.
Η ωρα δεν κατέλαβα πως περασε. Το μονο που έβλεπα ανοίγοντας τα ματια ηταν διάφορες πουτσοτριχες στον κάθε εφηβαιο . Δεν έβλεπα προσωπο δεν ηξερα ποιος ειναι . Ένιωθα μονο γεμάτο το στόμα μου με γεύση απο πουτσα . Ολο το βράδυ με πιπωναν ξανα και ξανα και γω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση καταβροχθιζα τα εργαλεία τους που μυριζαν ιδρώτα.

Η βραδια έληξε χύνοντας όλοι στο προσωπο μου .Τα ψωλοχυματα τους που αφριζαν απτην καυλα τόσων εβδομάδων τα ένιωθα στο προσωπο μου σαν σαπούναδα. Θα προσπαθούσα να κράτησω την γεύση τους για τον υπόλοιπο καιρο στο στόμα μου. Δε με γαμησε ομως κανεις τους…

Αργότερα έμαθα απο κατι φαντάρους ότι οι συγκεκριμένοι εποπ συχνα μαζεύονται βλέπουν τσοντες πίνουν μπύρες και μαλακιζονται όλοι μαζι . Η ευκαιρία τους ομως ήμουν εγω και δεν χασαν ευκαιρία για εκείνο το βράδυ…

gayworld