Σε καμαρίνι τραγουδιστή; Το βίντεο των οργίων με την Πατρινιά στο διαδίκτυο

Πάταγο κάνει στο διαδίκτυο ένα ολιγόλεπτο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια μια 40χρονη γυναίκα από την Πάτρα, το πρόσωπο της οποίας φαίνεται πεντακάθαρα, σε αντίθεση με αυτό του εραστή της, ενώ ο χώρος που έχει γίνει η μαγνητοσκόπηση είναι ένα μικρό δωμάτιο με καναπέ. Ετσι κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν ο τίτλος του βίντεο «Πατρινιά 40άρα στο καμαρίνι τραγουδιστή» ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, στο βίντεο, που διαρκεί τρία λεπτά και 33 δευτερόλεπτα, φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε στοματικό σεξ και άγριες σεξουαλικές περιπτύξεις με τον παρτενέρ της και μάλιστα υπό τους ήχους τραγουδιών του Λευτέρη Πανταζή και του Παντελή Παντελίδη!

Στη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων με την υπόκρουση Λε-Πα η σαραντάρα ξανθιά Πατρινή εμφανίζεται να τα κάνει και να τα δίνει όλα! Αναρθρες κραυγές συνοδεύουν το άγριο σεξ που κάνει με τον εραστή της και οι σκηνές παραπέμπουν σε επαγγελματικό πορνό. Το βίντεο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και ανέβηκε σε αρκετές ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, έχει κάνει πάνω από 1.000.000 «χτυπήματα». Είναι ενδεικτικό ότι χθες, μέσα σε διάστημα μόνο δύο ωρών σε συγκεκριμένο σάιτ με «καυτά» βίντεο είχαν εκτοξευθεί κατά 2.500 χιλιάδες οι προβολές (views), φτάνοντας συγκεκριμένα από τις 59.000 στις 61.500 προβολές και ο μετρητής έγραφε ώρα με την ώρα!
Η ίδια φέρεται ότι ενημερώθηκε από γνωστούς της για το επίμαχο υλικό που έχει ανέβει πιθανώς εν αγνοία της στο διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ροζ υλικό είχε κατέβει έως χθες το βράδυ από αρκετές ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αλλωστε πληροφορίες θέλουν τους συγγενείς της γυναίκας να δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά. Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, η εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα μετά τη δημοσιότητα που έλαβαν οι αυστηρώς ακατάλληλες διά ανηλίκους προσωπικές στιγμές της έχει υποστεί σοκ από τον διασυρμό και έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να φύγει στην Αμερική (αν δεν το έχει κάνει ήδη).
Γιούλη Σταρίδα

espresso