Κορίτσια προσέξτε! Γίνεται να πεθάνει κάποιος από πιπιλιά στον λαιμό

Κι όμως είναι αλήθεια.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες και προέρχεται από το εξωτερικό. Το ρούφηγμα του λαιμού, η λεγομένη «πιπιλιά» είναι κάτι που συνηθίζεται στα ζευγάρια, στις πιο προσωπικές τους στιγμές. Μέχρι πρότινος ήταν κάτι μη επικίνδυνο και για κάποιους ερωτικό… Τι συνέβη όμως και κάποιος πέθανε εξαιτίας μιας πιπιλιάς από την σύντροφό του;

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού, ένας 17χρονος πέθανε από την πιπιλιά που του άφησε στον λαιμό του η 24χρονη σύντροφός του! Οι γονείς του Julio Macias Gonzalez είδαν ξαφνικά το παιδί τους να έχει δυνατούς σπασμούς, καθώς βρίσκονταν όλοι μαζί στο σπίτι τους στην πόλη Iztapalapa. Κάλεσαν αμέσως τις Πρώτες Βοήθειες, αλλά οι γιατροί δεν πρόλαβαν να τον σώσουν. Όπως ανακοινώθηκε λίγο πιο μετά, αιτία θανάτου του 17χρονου ήταν η πιπιλιά που του έκανε στον λαιμό του η 24χρονη σύντροφός του.

Τι συνέβη; Το δυνατό ρούφηγμα στον λαιμό του νεαρού, προκάλεσε ρήξη αιμοφόρων αγγείων στο σημείο και δημιουργήθηκε μια μελανιά. Αρχικά αυτό δεν προκάλεσε την ανησυχία κανενός, αφού είναι κάτι που συναντάμε αρκετά συχνά μετά από ερωτικές περιπτύξεις, ή και σεξ.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν ότι από το κατεστραμμένο αιμοφόρο αγγείο ξεκόλλησε ένας θρόμβος αίματος, ο οποίος μέσω της ροής του αίματος έφτασε μέχρι τον εγκέφαλο του 17χρονου, προκαλώντας του οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

pasmina.gr