Αρχική LIFESTYLE 1 Κάνε σεξ όπως στις “50 Αποχρώσεις του Γκρι”

Κάνε σεξ όπως στις “50 Αποχρώσεις του Γκρι”

Κάνε σεξ όπως στις "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

1. Το vanilla sex: ο κύριος Γκρέι αναλαμβάνει να γίνει ο πρώτος άντρας με τον οποίο η Άννα θα κάνει έρωτα. Μαζί της, αφήνει κατά μέρους τον τρόπο που κάνει σεξ και της προσφέρει το λεγόμενο vanilla sex. Το σεξ της βανίλιας δεν είναι τίποτε άλλο από το αργό, ερωτιάρικο, αισθαντικό σεξ, χωρίς βία, βοηθήματα, παιχνίδια. Πολλές φορές ξεχνάμε την αξία του αγνού έρωτα πάνω στη βιασύνη της καθημερινότητας. Φρόντισε να προετοιμάσεις μια βραδιά όλο πάθος για να επιδοθείτε στο σεξ τούτο με όλα τα κομφόρ: ερωτική μουσική, κεράκια, σατέν σεντόνια και κλειστά όλα τα τηλέφωνα.

2. Στη μπανιέρα δυο δυο: μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, ο κύριος Γκρέι και η Άννα μοιράζονται ένα καυτό μπάνιο με πολλά χουφτώματα. Εσύ μπορείς να μπεις μαζί του στην μπανιέρα ως σέξι προκαταρκτικό. Τρίψε την πλατούλα του, άφησε το καυτό νερό να σας λούσει (δεν χρειάζεται να μουλιάσετε), σπεύστε στο κρεβάτι μοσχομυριστοί κι ωραίοι και κάντε έρωτα.

3. Πάμε για δεύτερο γύρο: ναι, μια φορά δεν φτάνει. Ξεκουραστείτε για λίγο, απολαύστε ένα ελαφρύ σνακ ή ποτάκι, μείνετε στο κρεβάτι με τα εσώρουχά σας και η όρεξη θα ξαναέρθει. Δεν χρειάζεται να θυμάστε με πόνο τις εποχές που το κάνατε 2 και 3 φορές μέσα σε μαι μέρα. Με την εξάσκηση έρχεται η όρεξη!

4. Το καλό στοματικό φέρνει την καλή τη στύση: στο βιβλίο, η Άννα κάνει για πρώτη φορά στοματικό έρωτα κι ο κύριος Γκρέι το απολαμβάνει απόλυτα. Εσύ, μπορείς να βάλεις όλη τη μαεστρία σου στο στοματικό με τα κόλπα που σου έχει μάθε το womenonly: