Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ… Την έπιασε στα πράσα μαζί με… 4 άντρες!

O 40χρονος άνδρας πήρε την απόφαση να φύγει για μερικούς μήνες από την Πάτρα όπου έμεναν μαζί με την σύζυγο του, αποδεχόμενος θέση εργάτη σε γνωστή εταιρία της Ζακύνθου.

Η 38χρονη ελκυστική γυναίκα του, η οποία απασχολείται ως οικιακή βοηθός, δεν ήθελε να τον ακολουθήσει επικαλούμενη ότι δεν έπρεπε να εγκαταλείψει τις καλές πελάτισσες που είχε έχοντας και σαν πλεονέκτημα τις καλές τις αμοιβές. Αυτό ίσχυε, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος…

Σύμφωνα με τους γείτονές τους, με το που έφυγε ο σύζυγος από την Πάτρα άρχισαν να μπαινοβγαίνουν σπίτι τους νεαροί ομοεθνείς της, ενώ εκείνη πραγματοποιούσε ακόμη και ομαδικά πάρτι σαν να μην έτρεχε τίποτα. Ωστόσο, κάποιος από τους γείτονες, που ήταν φίλος με τον σύζυγο της, φρόντισε να τον ενημερώσει για τα όργια που κάνει η γυναίκα του.

Έτσι ο 40χρονος, ενώ ήταν να ολοκληρώσει τη δουλειά του στο νησί προς τα τέλη του καλοκαιριού, αποφάσισε να επιστρέψε στην Πάτρα άρον άρον για να δει αν όντως είναι αλήθεια τα λεγόμενα του γείτονα του. Και… τα είδε όλα! Μπήκε στο σπίτι και την έπιασε επ΄’ αυτοφώρο σε όργιο με άλλους… τέσσερις άντρες!

Ο ίδιος σοκαρισμένος, άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του, καθώς και τη σύζυγο του σε κατάσταση αμόκ. Η περιοχή «σηκώθηκε» στο πόδι και για αρκετή ώρα συνεχιζόταν ο ξυλοδαρμός, με τη γυναίκα να ουρλιάζει φωνάζοντας βοήθεια.

Φήμες λένε ότι τον έναν τον κυνηγούσε γυμνό με την ζώνη του παντελονιού του ακριβώς κάτω από την οικία με αποτέλεσμα να κάνουν (γύρω-γύρω) σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Μετά από αυτήν την τραυματική εμπειρία  ο 40χρονος έφυγε ξανά για την Ζάκυνθο…