Προσπάθησε να σαγηνεύσει τους αστυνομικούς αλλά πιάστηκε με 13 κιλά κοκαΐνης – Δείτε την σέξι Αμερικανίδα

Δείτε τις σέξι πόζες στα social media μιας γυναίκας που προφανώς φλέρταρε με τους συνοριοφύλακες που ήταν σε περιπολία στην Αριζόνα, σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να περάσει λαθραία 13 κιλά κοκαΐνης στις ΗΠΑ από το Μεξικό.

Η απένταρη Anett Pikula, 39 ετών, φλέρταρε απροκάλυπτα με τους αστυνομικούς αφότου σταμάτησε στη διασταύρωση στη Lukeville στην Αριζόνα, με την χρυσή Mercedes Benz για έναν τυπικό έλεγχο.

Η «θερμή» συμπεριφορά της, προκάλεσε καχυποψία μεταξύ των αξιωματικών, οι οποίοι επέλεξαν να την παραπέμψουν σε δευτερογενή έλεγχο στην Προστασία των Συνόρων των ΗΠΑ.

Έτσι, ανιχνευτικός σκυλί οδήγησε τους υπαλλήλους σε ένα κρυφό μέρος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της Pikula, όπου βρήκαν έξι συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικά 13 κιλών και αξίας σχεδόν 134.000 λιρών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αξιωματικοί στην συνέχεια συνέλαβαν την Pikula και την παρέδωσαν στο τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας και Ερευνών. Κατέσχεσαν επίσης, τα ναρκωτικά και τη Mercedes.

Ο συνεπιβάτης που ταξίδευε με την Pikula, ο οποίος είναι διαζευγμένος και γεννήθηκε στο Μεξικό, δεν συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail on-line, η Pikula είχε πτωχεύσει από τον Δεκέμβριο του 2010. Το χρέος της άγγιζε τα 100.000 δολάρια.

Η Pikula σήμερα ζει σε ένα διαμέρισμα 215.000 λιρών στο Phoenix.

Στο Instagram και στο Facebook της, η Pikula που πίστεψε ότι η πηγαία σεξουαλικότητά της θα την έσωζε, έχει αναρτημένες εντυπωσιακά σαγηνευτικές πόζες φορώντας μπικίνι.