Ποια καθημερινά αντικείμενα μπορούν να σου χαρίσουν την απόλαυση

Απορείς για το πόσο πιο σέξι μπορείς να δείξεις και να γίνεις; Μην σκας! Εξοπλίσου με τα απαραίτητα σεξο – εργαλεία που θα κάνουν την ερωτική σου ζωή να ανθίσει, μιας και έχουμε άνοιξη.

Ένα μαξιλάρι για τον ξύπνιο: ένα αφράτο απαλό μαξιλάρι αποτελεί ένα από τα απαραίτητα εργαλεία για να διαπρέψεις στο παιχνίδι του έρωτα. Δοκίμασέ το κάτω από τους γλουτούς στην κλασική ιεραποστολική για να αυξήσεις την ένταση της διείσδυσης. Εναλλακτικά, μπορείς να το τοποθετήσεις ανάμεσα στα πόδια σου ενώ πραγματοποιείτε τη στάση κουταλάκια (πλάι πλάι).

Φυσικά, το μαξιλάρι μπορεί ν παίξει και τον κλασικό του ρόλο, δηλαδή κάτω από το κεφάλι σου ή αυτό του αγαπημένου σου στη διάρκεια του σεξ ή στον ύπνο που θα ακολουθήσει.

Έντονες σεισμικές… δονήσεις: δεν τίθεται ερώτημα στο γιατί να εξοπλιστείς με ένα δονητή. Το ερώτημα είναι γιατί να μην πάρεις ένα δονητή. Κατ’ αρχάς, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μόνη σου μες το σαλόνι σου σε εποχές ανδρικής ξηρασίας ή με διάθεση να εξερευνήσεις το σώμα σου μόνη σου! Γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητές έχουν βρεθεί να φτάνουν σε μεγαλύτερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης στο σεξ με τον σύντροφό τους, ενώ ο οργασμός φαίνεται ότι γίνεται παιχνιδάκι με την περιοδική χρήση του δονητή. Ταυτόχρονα, ο δονητής μπορεί να χρησιμεύει και στο ίδιο το ερωτικό παιχνίδι με τον παρτενέρ σου εφόσον θελήσετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Είναι εύχρηστος, κυκλοφορεί σε πολλά σχήματα, σχέδια και χωράει παντού!

Λίπανση χωρίς σύνορα: ένα καλό λιπαντικό με βάση το νερό δεν θα πρέπει να λείπει από το προσκέφαλο σου. Όχι μόνο κάνει τα πράγματα να γλιστρούν καλύτερα, βοηθά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ερωτικής επαφής (επειδή μένεις υγρή για μεγαλύτερο διάστημα) αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να δοκιμάσεις περισσότερες στάσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Αν έχεις αποφασίσει να διαβείς και την πίσω πόρτα, το λιπαντικό θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου.

Φτερά και πούπουλα για σένα πριγκιπέσα: είτε πρόκειται για τα πιο παιχνιδιάρικα φτερά και πούπουλα, είτε πρόκειται για τα πιο άγρια (χειροπέδες, μαντήλια και μαστίγια), τα μικρά σεξουαλικά βοηθηματάκια μπορούν να νοστιμέψουν την ερωτική επαφή, όπως το αλάτι το φαγητό. Εννοείται πως στην κατηγορία αυτή ανήκουν και όλα τα φαγητά που μπορούν να πάρουν θέση στο κορμί σου κατά τη διάρκεια του σε (φράουλες, σαντιγί, σοκολάτα, μέλι, κρέμα, φρούτα και ζελέ).

Το Κάμα Σούτρα: η βίβλος του σεξ ή ένα καλό βιβλίο για το σεξ γενικότερα, αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για να διαπρέψεις και στο σεξ. Έτσι κι αλλιώς, στο πεδίο του έρωτα, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις αρκετά. Το Κάμα Σούτρα ή όποιο βιβλίο επιλέξεις σχετικά με τη σεξουαλική επαφή θα σου θυμίσει τα κλασικά, θα σου γνωρίσει τα πιο περίεργα και θα σε κάνει να απορήσεις για τις χιλιάδες εναλλακτικές στάσεις και καταστάσεις που μπορείς να βιώσεις στον έρωτα. Εναλλακτικά, εκτύπωσε τις συνταγές του έρωτα από το WomenOnly και κάνε συχνές επαναλήψεις σε κόλπα και στάσεις.

Τα πρόστυχα εσωρουχά σου: τα σέξι εσώρουχα είναι για το επιτυχημένο σεξ ότι τα αθλητικά παπούτσια για το τρέξιμο! Σε βοηθούν να ανάψεις τα αίματα, τα φοράς και αισθάνεσαι από μόνη σου πιο σέξυ και κυκλοφορούν σε τόσα σχέδια, υφάσματα και χρώματα που αποκλείεται να πλήξεις. Ακόμα και όταν τα βγάζεις, η διαδικασία και μόνο έχει ξεσηκωτικά αποτελέσματα για τον καλό σου. Απαραίτητη κρίνεται η αγορά ζαρτιέρων που συνεχίζουν να αποτελούν φετίχ χιλιάδων ανρών. Στα σέξι εσώρουχα δεν συμπεριλαμβάνονται οι βράκες της γιαγιάς ή τα στρινγκάκια που έχεις κρατήσει στην ντουλάπα από την εποχή που πήγαινες δημοτικό.

Το ερωτικό αντικείμενο του πόθου: αυτο μπορέί να είναι ένας ή περισσότεροι άνδρες ή και ο ίδιος ο εαυτός σου. Μην ξεχνάς πως για ευχαριστηθείς τον έρωτα, πρέπει να θέλεις πραγματικά να το κάνεις και όχι να το βλέπεις ως αγγαρεία ή ως μέσο ευχαρίστησδης οποιουδήποτε άλλυ, εκτός του εαυτού σου. Σκέψου καλά ποιές είναι οι επιθυμίες και τα θέλω σου στο σεξ, αναρωτήσου για το ποιές στάσεις και εκφράσεις του σεξ είσαι διατεθειμένη να κάνεις πράξη και αφέσου…

womenonly