Πέντε τεχνικές για ένα επιτυχημένο τρίο

Σκέφτεσαι (ή έστω, ελπίζεις…) να ζήσεις κάποια στιγμή το πιο ερεθιστικό, ίσως, σενάριο που μπορείς να σου τύχει στο σεξ; Μαζί σου, αφού, ως, γνωστόν «μια ζωή την έχουμε» κ.ο.κ.
Ωστόσο, προτού αρχίσεις να ψάχνεις για τον τρίτο της παρέας, καλό θα ήταν να έχεις εντρυφήσει στα μυστικά αυτού που, κατά πολλούς, θεωρείται το πιο ομαδικό από όλα τα αθλήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξεις μια προσεκτική ματιά στον χρηστικό, εικονογραφημένο οδηγό που ακολουθεί και στον οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι στάσεις του πιο απολαυστικού «ταξιδιού» που θα κάνεις ποτέ στο κρεβάτι σου…

Η αλυσίδα

Τι «παίζει»: Η μια από τις δύο παρτενέρ σου, με την οποία κάνεις σεξ ενώ εκείνη σου έχει γυρίσει την πλάτη, κάνει στοματικό στην άλλη. Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση (και ικανοποίηση όλων των «εμπλεκομένων»), ενδείκνυται η τακτική αλλαγή θέσεων μεταξύ των δύο γυναικών.

Γιατί «λέει» για εσένα: Γιατί μπορείς να ελέγξεις απόλυτα το βαθμό και το ρυθμό της διείσδυσης. Επιπλέον, πρόκειται για μια στάση που σου προσφέρει συγκλονιστική θέα, τόσο στον «τουρλωμένο» πισινό της «Νο1», όσο και στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει εκείνη για να ικανοποιήσει με το στόμα της τη «Νο2».

Γιατί «λέει» για εκείνες: Πρώτον, το doggy αποτελεί μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις για κάθε γυναίκα αφού, μολονότι εκείνη δεν ελέγχει το ρυθμό, εντούτοις της δίνει τη δυνατότητα να σε νιώσει βαθιά μέσα της. Δεύτερον, τα έχουμε ξαναπει: σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, καμία απολύτως γυναίκα δεν είναι 100% straight. Οπότε…

Το διπλό στοματικό

Τι «παίζει»: Εσύ, ξαπλωμένος μαζί με δύο γυναίκες. Η μια σου κάνει στοματικό ενώ στην άλλη κάνεις εσύ στοματικό. Όμορφα πράγματα…

Γιατί «λέει» για εσένα: Γιατί πρόκειται για τον πιο «τεμπέλικο» τρόπο για να απολαύσεις το σεξ με δυο γυναίκες, χωρίς μάλιστα να υπάρχει διείσδυση ή να πρέπει να κάνεις κάτι πέραν από το να επιδείξεις στις εμπλεκόμενες το ταλέντο σου στα «προφορικά».

Γιατί «λέει» για εκείνες: Επειδή πρόκειται για μια στάση που τους αφήνει ελευθερία κινήσεων αλλά και το «δικαίωμα» της επιλογής ως προς το ποια θα «λάβει» ή θα «δώσει» στοματικό.

askmen