Οι Αντρες λένε «Ναι» στη Γυναικεία Απιστία!

Είναι πολύ προχωρημένοι ή τους βολεύει; Είναι τόσο απελευθερωμένοι ή θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο;

Για τους άντρες λέω, οι οποίοι εμφανίζονται να μην έχουν κανένα πρόβλημα και να θεωρούν απόλυτα ηθικό και κοινωνικά αποδεκτό τις εξωσυζυγικές σχέσεις και την πολυγαμία.

Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα έρευνας που έκανε το gallup.com ανάμεσα σε 1024 άντρες και γυναίκες με τα εξής αποτελέσματα:

Πορνογραφία: Το 43% των αντρών τη θεωρεί ηθικό, σε αντίθεση με το 25% των γυναικών. Οπως και να το κάνουμε, η τσόντα δεν κόβεται!

Εξωσυζυγικές σχέσεις για άντρες και γυναίκες: Ηθικό για το 12% των αντρών και μόλις για το 5% των γυναικών. Μην μασάτε που δεν έχουν πρόβλημα με το να έχει η γυναίκα εξωσυζυγική σχέση. Για τις γυναίκες των άλλων μιλάνε, γιατί αν τους ρωτήσεις για τη δική τους, θα πάθουν εφτά εγκεφαλικά!

Πολυγαμία: Το 20% είναι μέσα και μόλις το 13% των γυναικών. Ετσι είναι… Από κανάρα σε κανάρα να πετάνε…

Σεξουαλικές σχέσεις πριν από το γάμο: 70 έναντι 66% των γυναικών. Εμ, τι… Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε;

Διαζύγιο: Ηθικό για το 67% των αντρών και για το 75% των γυναικών. Δεν είναι παράξενο, καθώς η κύρια αιτία των διαζυγίων είναι η απιστία. Κι’ εδώ είναι που οι άντρες θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!

Gay και λεσβιακές σχέσεις: Κι’ εδώ οι γυναίκες κάνουν τη διαφορά, καθώς, τις αποδέχονται σε ποσοστό 66% έναντι 59% των αντρών. Εδώ πρόκειται για εγωισμό, γιατί, ναι μεν δεν αποδέχονται τις λεσβιακές σχέσεις αλλά η μεγαλύτερη φαντασίωση των αντρών είναι το τρίο με δυο γυναίκες.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι οι άντρες κρίνουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά σε θέματα στα οποία πρέπει να σκεφτούν με το… κάτω κεφάλι. Αντίρρηση;

69magazine