Μάιος: Ωρα για Σόλο Σεξ!

Μας μπήκε ο Μάιος. Ο μήνας που είναι αφιερωμένος στον αυνανισμό. Ο μήνας της μαλακίας, θα λέγαμε… Τι καλύτερο!

Ειδικά, που στην εποχή που ζούμε έχουν ξεχαστεί πλέον τα ταμπού και όλες ξέρουμε πόσο καλό κάνει στον οργανισμό μας η μαλακία, ελάτε να τον προϋπαντήσουμε και να τον τιμήσουμε δεόντως (τον Μάιο).

Οπως του αρμόζει. Δίνοντας όλες στους εαυτούς μας, έντονους και συναρπαστικούς οργασμούς, αφού πρώτα δώσουμε βάση σε 7 must για να πετύχει το σόλο-σεξ!

1. Μην κάνεις αγγαρεία: Είναι η ώρα να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου, να του προσφέρεις έναν έντονο οργασμό. Αρα θέλεις χρόνο, ατμόσφαιρα και… μοναξιά. Διασφάλισε ότι δεν θα σου χτυπήσει κάποιος το κουδούνι, κλείσε τα τηλέφωνα, κλείσε τα παράθυρα, στρώσε καθαρά σεντόνια, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, χαλάρωσε και ξεκίνα.

2. Χρησιμοποίησε λιπαντικό: Βάλε λιπαντικό στην παλάμη και στα δάχτυλά σου ώστε το μασάζ στην κλειτορίδα και στα χείλια να γίνει πιο συναρπαστικό. Θεωρώ το λιπαντικό απαραίτητο, όταν χρησιμοποιείς δονητή ή butt-plugs.

3. Μην επικεντρώνεσαι στην κλειτορίδα: Επειδή πρέπει να πετύχει και να δώσεις στον εαυτό σου έναν πολύ δυνατό οργασμό, έχεις όλο το χρόνο που χρειάζεσαι για να ενεργοποιήσεις όλες τις ερωτογενείς ζώνες σου. Χάιδεψε το λαιμό σου, τις ρώγες σου, σφίξε τα βυζιά σου, χούφτωσε τον κώλο και τα μπούτια σου, κάνε όλα εκείνα που θα ήθελες να σου κάνουν όταν κάνεις σεξ. Φτάσε στο σημείο που να μην μπορείς να κρατηθείς και δώσε στον εαυτό σου τον μεγάλο οργασμό.

4. Ελεγξε τα δάχτυλά σου: Δεν χρειάζεται να βάλεις τα δάχτυλά σου στην κλειτορίδα σου και να αρχίσεις να την τρίβεις. Κάνε διάφορες κινήσεις ξεκινώντας να χαϊδεύεις τα χείλια σου με ένα ή και με δύο δάχτυλα, να κάνεις κυκλικές κινήσεις γύρω από την κλειτορίδα, βάλε τα δάχτυλά σου μέσα σου, απαλά. Μάθε τι σε ευχαριστεί και τι σε διεγείρει περισσότερο για να το απολαύσεις.

5. Ο δονητής: Το να παίξεις με τον… πιστό σου φίλο, δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά πρέπει να ξεκινήσεις και να τελειώσεις με αυτόν. Ξεκίνα με τα χέρια σου, χάιδεψε όλο σου το κορμί και πάρε τον δονητή στα χέρια σου, όταν νοιώσεις ότι τον χρειάζεσαι πραγματικά.

6. Ζήτα… βοήθεια: Η πιο ερωτογενής ζώνη είναι το μυαλό. Κάνε ότι είναι δυνατόν για να το διεγείρεις περισσότερο. Σκέψου τη μεγαλύτερη φαντασίωσή σου, το πιο καλό σεξ που έχεις κάνει, δες ένα βίντεο ή εικόνες πορνό, διάβασε ερωτικές ιστορίες.

7. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα: Οπως όταν κάνεις σεξ αλλάζεις διάφορες στάσεις, έτσι και όταν ικανοποιείς τον εαυτό σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα. Ξεκίνα όρθια (Μμμ… μπροστά στον καθρέφτη), συνέχισε γονατιστή, πέσε στα τέσσερα και επέλεξε τη στάση που θα σε κάνει να νοιώσεις τον πιο έντονο οργασμό για να τελειώσεις.

Λοιπόν κορίτσια μου, ετοιμαστείτε και ξεκινήστε να προφέρετε στον εαυτό σας δυνατούς και συναρπαστικούς οργασμούς… Πολλούς! Διότι είναι και επιστημονικά επιβεβαιωμένο, ότι η μαλακία, επιδρά ευεργετικά στην υγεία μας!

Στην… υγειά μας, λοιπόν!

69magazine