Η Shayk τόπλες στην παραλία, κρατάει το στήθος της

Μία είναι η Irina και θαυμαστά τα έργα της. Μπορεί να μοιάζει ιεροσυλία, αλλά δεν είναι. Και σε αυτό συμφωνεί το 99% του ανδρικού πληθυσμού. Αφήνουμε και ένα μικρό ποσοστό ως πιθανότητα στατιστικού λάθους. Η Shayk προσφάτως έκανε ανοιχτό statement με κοινή φωτογραφία της με τον Bradley Cooper, οπότε ξέκοψε κάθε θάρρος που είχε γεννηθεί μετά τις φήμες για χωρισμό τους.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πάψει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ανδρική ευχαρίστηση και στο φαντασιακό του καθενός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια της Intimissimmi, όπου η Shayk έκανε μία από τις πρώτες τις φωτογραφίσεις στο ξεκίνημα της και στο revival φόρεσε κλασσικά, μαύρα εσώρουχα, με τα οπίσθια της είναι όλη η ουσία.

Δεν έμεινε μόνο εκεί. Έριξε και μια φωτογραφία στο Instagram χθες το μεσημέρι, όπου φοράει μια λευκή παντελόνα, βρίσκεται στην παραλία και από πάνω δεν υπάρχει ίχνος υφάσματος. Είναι τόπλες και τα χέρια της συγκρατούν στο στήθος της. Εκεί θα δεις ότι έχει κόψει και τα μαλλιά της σε αγορίστικο στυλ, κάτι που θεωρητικά είναι ντεσαβαντάζ, αλλά αυτά δεν ισχύουν με την Irina Shayk.

irina-shayk-topless-1

irina-shayk-magio-1

irina-shayk-paralia-1

toratora