Η Khloe C είναι στα καλύτερα Playboy οπίσθια

Όταν το Playboy ανακοίνωσε ότι κόβει τα γυμνά πολλοί το θεώρησαν κάπως λυπηρό, σαν να πεθαίνει μια ωραία ανάμνηση. Όμως εξίσου πολλοί ήταν αυτοί που το δέχτηκαν και το θεώρησαν καλό. Γιατί στην τελική όλα είναι θέμα του τι επιχείρημα χρησιμοποιείς. Ακόμα και η πιο δύσκολη αλλαγή χρειάζεται ένα ή και παραπάνω σωστά επιχειρήματα για να γίνει αποδεκτή πιο εύκολα. Και η Khloe C έχει αρκετά καλή επιχειρηματολογία για να δεχτείς τα πάντα.

Ανήκει στο δυναμικό των Playboy Bunnies, είναι ξανθιά όπως επιβάλλει ο νόμος του Hugh Heffner και όσο υπεραπλουστευτικό κι αν ακούγεται, η Khloe C είναι στα καλύτερα οπίσθια που μοιράστηκαν ποτέ μαζί μας οι σελίδες του περιοδικού. Φυσικά και έχει περάσει από τα χέρια του Hugh, όμως πλέον λειτουργεί και αυτόνομα, με το Instagram της να είναι ένας παράδεισος.

Εκεί θα δεις και το επιχείρημα της που συνοψίζεται στην εξής κατάσταση: η Khloe C να φοράει το στρινγκ μαγιό της και να τουρλώνει τα οπίσθια της. Δεν είναι ολόγυμνη ποτέ. Ίσως τόπλες και να δείχνει την πλάτη της, αλλά η ουσία βρίσκεται στα οπίσθια. Χρειάζεται όμως να γίνει επιλογή και διαβάθμιση; Όχι. Η Khloe είναι ολόκληρη ένα χάρμα οφθαλμών.

toratora