Η Gia Genevieve τα δείχνει όλα με διαφανείς διαδικασίες

Το οπλοστάσιο του Sports Illustrated δεν έχει τελειωμό και ένα από τα πιο δυνατά του όπλα είναι η Gia Genevieve. Αν δηλαδή υπήρχε πόλεμος, η Gia θα έβγαινε πάντα τελευταία για να επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα. Εκεί που ο αντίπαλος θα νόμιζε ότι μπορεί να βγει νικητής, εκεί θα την έφεραν στην πρώτη γραμμή και όλοι θα έβλεπαν ότι απέναντι της δεν μπορεί να υπάρξει καμία νίκη. Και αν το καλοσκεφτείς όταν την βλέπεις, ζεις μια τέτοια κατάσταση.

Εσύ είσαι ο αμυνόμενος που προσπαθεί να αντικρούσει κάθε επίθεση, αλλά η Gia Genevieve είναι αυτή που θα σου σβήσει κάθε ελπίδα να τα καταφέρεις. Κι αυτό γιατί η Gia είναι στα πιο πληθωρικά κορίτσια του Sports Illustrated και εν γένει των περιοδικών και στη νέα της φωτογράφιση φοράει c-thru baby doll και άλλα εσώρουχα, με μόνο στόχο να τα δείξει όλα χωρίς ντροπή.

Φυσικά το βλέμμα δεν μπορεί να μην εστιάσει στο στήθος της, που δείχνει να καταλαμβάνει κάθε σπιθαμή του πέπλου που φοράει, καθώς η Gia Genevieve ποζάρει σε ένα κόνσεπτ που θυμίζει πολύ 60’s και μια εποχή που όταν έβλεπες κάτι τόσο εντυπωσιακό το ευχαριστιόσουν και δεν ήταν ακόμα μια μέρα στη δουλειά.

toratora