Η υποταγή της Ελληνίδας ξεκινάει από το κρεβάτι

Τα τελευταία χρόνια οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» της E. L. James έφεραν στην επιφάνεια ένα ταμπού της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ο σαδομαζοχισμός και οι kinky φαντασιώσεις στην Ελλάδα έγιναν mainstream θέμα συζήτησης.

Εκτός κρεβατιού, οι Ελληνίδες πάντα έψαχναν ένα πολύ δυναμικό αρσενικό για να του αφοσιωθούν, όπως και οι άντρες ψάχνουν ένα θηλυκό που να τους θαυμάζει, να τους υπακούει και να τους εξουσιάζει. Το ανδρικό φύλο μπορεί να κάνει τα πάντα με την προσδοκία του σεξ. Όταν όμως περάσουν οι πρώτοι μήνες και έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι της κατάκτησης, οι περισσότεροι άντρες δεν δείχνουν την ίδια όρεξη. Εκείνη, το γνωρίζει καλά αυτό και ουσιαστικά, μετά ακριβώς από αυτό το διάστημα, απορρίπτει ή δέχεται να μείνει μαζί του και να του υποταχθεί.

Για κάποιες γυναίκες και άνδρες το BDSM είναι τρόπος ζωής. Είναι μια μορφή ερωτικών προτιμήσεων και διαπροσωπικών σχέσεων που περιλαμβάνουν την συναινετική χρήση δεσμών, τον έντονο ερεθισμό των αισθήσεων και την εμπλοκή σε φαντασιακά παιχνίδια ρόλων και εξουσίας. Βέβαια, αρκετοί στο μυαλό τους έχουν εικόνες με μαστίγια, αφέντρες, δούλους, έντονα αισθήματα πόνου και ταπείνωσης.

10-tips-for-a-sizzling-sex-life-C

Το BDSM είναι ένα παιχνίδι ανταλλαγής ενέργειας. Ο κυρίαρχος παίρνει δύναμη και τρέφεται από την ερωμένη του, ενώ ταυτόχρονα εκτός κρεβατιού την λατρεύει και την προστατεύει. Θα στείλει τριαντάφυλλα, απλώς μαζί με τα λουλούδια, ο συγκεκριμένος θα στείλει και τα αγκάθια. Γιατί η υποτακτική λατρεύει εξίσου τα αγκάθια όσο και τα τριαντάφυλλα, ενώ υπακούει μόνο στο ένστικτο και στις ορμές.

Η πιο κοινή μορφή που συναντάται σε όλα σχεδόν τα ζευγάρια είναι το Spanking, μετά το κλείσιμο των ματιών και τις χειροπέδες. Ενώ δεν είναι λίγοι γύρω μας –άσχετα αν το παραδέχονται ή όχι, που προτιμούν τα μαστίγια και τα φετιχιστικά ρούχα όπως κορσέδες, στιλέτο, ψηλοτάκουνα και ζαρτιέρες. Ένας άνδρας, ο οποίος θέλει να παίξει αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να διαλέξει για ερωμένη μία υγιή και δυνατή προσωπικότητα, η οποία γνωρίζει ότι όλα αυτά είναι παιχνίδια που θα κάνουν spicy τη σχέση τους.

Όταν επιστρέψει η γυναίκα από τη δουλειά, ρωτήστε την αν ήταν καλό κορίτσι σήμερα. Η υποτακτική πάντα θα σκεφτεί να κάνει κάτι λάθος για να τιμωρηθεί. «Τιμωρήστε» την πάντοτε ανάλογα με το «αμάρτημα» που έχει κάνει. Να θυμάστε πως στο σεξ όλα επιτρέπονται, αρκεί να το θέλουν και οι δύο!

toratora