Διακοπές για sex: Τρεις λόγοι για να σχεδιάσεις μια ρομαντική απόδραση

Η καθημερινότητα συχνά σε βγάζει εκτός της σεξουαλικής πορείας. Αυτό που χρειάζεστε είναι απλά λίγος χρόνος για δύο..

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σεξουαλική διάθεση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το χρόνο που αφιερώνει κανείς για διακοπές και χαλάρωση. Τα ζευγάρια, που επιλέγουν να πραγματοποιήσουν μια ρομαντική απόδραση τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, έρχονται ακόμα πιο κοντά, τονώνουν τη σχέση τους και αποκτούν περισσότερη οικειότητα μεταξύ τους. Το διάστημα που περνάνε οι σύντροφοι μακριά από τις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα, είναι μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση και βελτίωση των επιδόσεων στο κρεβάτι.
Να λοιπόν, γιατί θα πρέπει να κάνετε φέτος διακοπές για δύο:

 

• Ζεις τη ζωή με κάποιο βαθμό ρουτίνας. Είτε έχεις οικογένεια είτε όχι, ξυπνάς, ντύνεσαι, εργάζεσαι, τρέχεις για να εκπληρώσεις θελήματα, ετοιμάζεις το δείπνο, παρακολουθείς λίγο τηλεόραση και μετά πέφτεις «ξερή» στο κρεβάτι. Όταν όμως είσαι σε διακοπές με το άλλο σου μισό, τότε δεν υπάρχει καμία απολύτως ρουτίνα. Έχετε χρόνο να κάνετε ότι απολαμβάνετε, τη στιγμή που το θέλετε. Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, παρά μόνο οι ελεύθερες επιλογές και ο αυθορμητισμός.

 

• Θα μοιραστείτε καινούριες εμπειρίες και συναισθήματα, βασική προϋπόθεση, για να περάσετε και πάλι ημέρες δόξας.

 

• Η οικειότητα δεν είναι απλώς ένα φυσικό φαινόμενο. Είναι συναισθηματική, ψυχική, πνευματική. Συνεπάγεται την ανταλλαγή του αληθινού εαυτού με εκείνο του άλλου: σκέψεις, όνειρα, φόβους, αλλά και σώμα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών έχετε το χρόνο για βαθύτερες συνομιλίες, ένα πιο προσωπικό επίπεδο το οποίο μπορεί να οδηγήσει εν τέλει στη σωματική οικειότητα.

faysbook