ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ στην Αχαΐα: Μάνα έκανε έρωτα με το γιο, για να…ανακουφιστεί!!

Αξεπέραστο σοκ υπέστησαν οι κάτοικοι… ενός χωριού που βρίσκεται στα σύνορα Αχαΐας – Ηλείας, όταν άκουσαν ότι μία μητέρα καλύπτει τις σεξουαλικές ανάγκες του γιου της!

Το απίστευτο περιστατικό συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες και πρωταγωνιστές είναι μια 45χρονη μητέρα και ο 18χρονος γιος της. Όλα ξεκίνησαν όταν το έφηβο αγόρι πριν από περίπου τρεις μήνες άρχισε να παραπονιέται για πόνους στα γεννητικά του όργανα, ενώ υποστήριζε πως πρέπει να έχει πρόβλημα στους λεμφαδένες καθώς πονούσε αφόρητα και ήταν πρησμένος.

Η μητέρα του τον πήγε σε γιατρό, ο οποίος, ύστερα από εξέταση, διαπίστωσε πως ο νεαρός όχι μόνο δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά αντιθέτως ήταν γεμάτος από ορμές, τις οποίες έπρεπε οπωσδήποτε κάπου να “καταθέσει”, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία. Μετά τη διάγνωση όμως άρχισαν οι “προχωρημένες” καταστάσεις στην οικογένεια, με τη μητέρα να αποφασίζει να “θυσιαστεί” για το καλό του παιδιού της.

Η γυναίκα φοβούμενη πως η όποια σεξουαλική επαφή θα μπορούσε να είναι η αιτία για να κολλήσει ο γιος της κάποιο αφροδίσιο νόσημα, ανέλαβε δράση! Προχώρησε στην αποκλειστική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του 18χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην τοπική κοινωνία, έχει βρει πλέον την υγειά του.

 

makeleio