Αφησε το Μικρόφωνο για το… Πουλόφωνο!

Οταν οι πορνοστάρ ανοίγουν το στόμα τους δεν το κάνουν πάντα για να ρουφήξουν ένα μεγάλο πουλί. Ενίοτε το ανοίγουν για να μιλήσουν, να πουν την ιστορία τους και τότε καταλαβαίνεις πόσο ενδιαφέρον έχουν οι γυναίκες αυτές.

Η Alix Lynx μας λέει ότι… γεννήθηκε για να γίνει πορνοστάρ! Εβλεπε από μικρή τα κορίτσια του Playboy να ποζάρουν ολόγυμνα και σκεφτόταν τον εαυτό της στη θέση τους.

Στα 15 της, όμως, είδε την πρώτη της τσόντα και είπε: Αυτή είναι δουλειά για μένα.

 

Συνέχισε τις σπουδές της, πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας με ειδικότητα στην τηλεόραση και μεταπτυχιακό στο social media marketing και άρχισε να δουλεύει ως επικοινωνιολόγος.

Γρήγορα κατάλαβε, όπως λέει στο cosmopolitan.com, ότι η δουλειά αυτή δεν είναι σταθερή και όταν ένας φίλος της εκμυστηρεύτηκε ότι μπαίνει σε webcam sites, η Alix σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά για να βγάλει λίγα χρήματα.

 

Αν και έβγαζε 800 ευρώ την εβδομάδα, έμεινε στο επάγγελμα για ένα χρόνο και στα 25 της «άνοιξε τα φτερά» της για το μεγάλο όνειρο.

Επικοινώνησε με ατζέντηδες και πήγε στην Καλιφόρνια, όπου τη δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και άρχισε να γυρίζει σκηνές. Και τώρα θέλει να γίνει πρώτο όνομα και να στήσει τη δική της εταιρεία παραγωγής.

 

Βέβαια, δεν ξέρω τι βαθμό πήρε στο πτυχίο δημοσιογραφίας και αν ήταν καλή φοιτήτρια, αλλά στο πορνό τη βλέπω να παίρνει δέκα με τόνο και να γίνεται μέχρι και καθηγήτρια!

Και η απόφασή της να παρατήσει το μικρόφωνο της TV και να πιάσει το… πουλόφωνο αποδείχτηκε ορθότατη!

69magazine