Ρακί Αμάν Μεζέ η απόλυτη εμπειρία γεύσεων και διασκέδασης στο πιο ιδιαίτερο μεζεδοπωλείο-ρακοπωλείο!

 

Το Ρακί Αμάν Μεζέ είναι ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία-ρακοπωλεία της πόλης, είναι το σήμα κατατεθέν της περιοχής καθώς προσφέρει εναλλακτικού τύπου διασκέδαση και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θαμώνες χάρη στην εξαιρετική φιλοξενία και στους εκπληκτικούς του μεζέδες του! Βρίσκεται στον Ρακοπεζόδρομο της Αγίας Λαύρας στο Αιγάλεω.

 

Το Ρακί Αμάν Μεζέ θυμίζει παλιές καλές εποχές, προσαρμοσμένο πλήρως στην σύγχρονη πραγματικότητα!
raki-aman-meze Αιγάλεω
Η ιδέα του Ρακί Αμάν Μεζέ γνωστή… σεβασμός, εξυπηρέτηση και διαχρονικότητα: έμφαση στα ελληνικά προϊόντα, χαμηλές τιμές, άριστης ποιότητας υλικά, σεβασμός καθώς και εξυπηρέτηση!
 raki-aman-meze Αιγάλεω
Εδώ θα απολαύσετε εκλεκτούς μεζέδες και ποικιλίες κρεατικών σε συνδυασμό με την ποιότητα, την ποσότητα και τις πολύ χαμηλές τιμές. Με ζωντανή μουσική παραδοσιακά, ρεμπέτικα και λαικά!

 

Οι εκλεκτοί μεζέδες του και οι ποικιλίες κρεατικών, συνδυάζονται άψογα με διαλεχτά ποτά, που θα απογειώσουν το γεύμα σας!

raki-aman-meze Αιγάλεω

 

raki-aman-meze Αιγάλεω

Στο Ρακί Αμάν Μεζέ θα έρθετε και θα ξεχαστείτε, θα αισθανθείτε ιδιαίτερα με μια ατμοσφαιρική χαλαρή σάλα, που παραμένει κατάμεστη και αυτό αποτελεί την καλύτερη μαρτυρία για την ποιότητα των γεύσεων της!

Η εσωτερική διακόσμηση του είναι παραδοσιακή με διάφορα αντικείμενα από τα παλιά χρόνια να κοσμούν το ιδιαιτερό του χώρο!
DSC_0026
Παραδοσιακοί μεζέδες και εξαιρετικά πιάτα που συνδυάζουν ποιότητα και γεύση!

raki-aman-meze Αιγάλεω

raki-aman-meze Αιγάλεω

raki-aman-meze Αιγάλεω

Όλες τις ελληνικές αυθεντικές γεύσεις θα τις συνδυάσετε με κρασί, ελληνικές μπύρες, τσίπουρο, ρακόμελο και οινόμελο! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και διαλέγονται καθημερινά!

 

Ανοιχτά καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, είναι το κατάλληλο στέκι της πόλης για να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό, να πιείτε και να διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική!
Όλα αυτά κάνουν το Ρακί Αμάν Μεζέ ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία της πόλης!
raki-aman-meze Αιγάλεω

 

 

 

 

Ρακί Αμάν Μεζέ η απόλυτη εμπειρία γεύσεων και διασκέδασης στην καρδιά του Αιγάλεω!
 Αγ. Λαύρας 4 Αιγάλεω Τηλ. 21 0531 2974

Site: http://www.rakiamanmeze.gr/#giaemas

Facebook: https://www.facebook.com/RakiAmanMeze.gr/

Η αίθουσα διατίθεται για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις

 

Lettis’ s choises…

                      Facebook: marialetta letti-letti

                      Instagram: lettitsia