Φωτογραφίζει γυμνά μοντέλα σε εγκαταλελειμμένα μέρη

Μια μοναδική συλλογή ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες, ο Μπράιαν Κατέλ, ο οποίος ταξίδεψε σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης και της μακρινής Χαβάης για να απαθανατίσει μια γυμνή γυναίκα. Οι φωτογραφίες δεν έχουν όμως μόνο αυτό ως χαρακτηριστικό.

Ο 33χρονος Κοτέλ, μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε κινούμενο κρεβάτι, για να μπορεί να κοιμάται εκεί, και έκανε το γύρο των ΗΠΑ, αναζητώντας εγκαταλελειμμένα μέρη, ή όπως τα αποκαλούν οι ντόπιοι «στοιχειωμένα», με στόχο να τα «ζωντανέψει» προσθέτοντας στο κρύο και μουντό σκηνικό, μια γυμνή γυναίκα.

Πάντως, όπως δήλωσε και ο ίδιος μόνο ένα στα δέκα μοντέλα που πλησίασε, δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο εγχείρημά του.

Περιγράφοντας το σκεπτικό του, ο Κοτέλ, τόνισε ότι το νόημα των φωτογραφιών του είναι η διαφορά μεταξύ της φυσικής ομορφιάς και της εγκατάλειψης και φθοράς που προκαλεί ο άνθρωπος.

Μην μπορώντας, εύκολα, να βρει μοντέλα απευθύνθηκε σε ένα πρακτορείο. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα μοντέλα όμως: «Μια στις δέκα ανταποκρίθηκε. Χρειάζεται πολύ θάρρος για να αποφασίσεις να βρεθείς γυμνή, με έναν άγνωστο, σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος».

Και πως τα πλήρωσε όλα αυτά; Ο Κοτέλ μάζεψε 20.000 δολάρια, μέσω δωρεών και χορηγιών από το Kickstarter, καταφέρνοντας να πληρώσει τα έξοδά του.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

sporfm.gr