Διέρρευσαν ερωτικά στιγμιότυπα από τη συνεύρεση της 19χρονης με τους 12 Ισραηλινούς!

Σάλος!

Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία για την υπόθεση του υποτιθέμενου ομαδικού βιασμού στην Κύπρο. Ομαδικός βιασμός φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης! Αποκαλύψεις “φωτιά”! (video)

Μια 19χρονη Βρετανίδα ισχυρίστηκε αρχικά πως έπεσε θύμα βιασμού από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Υπό το βάρος των στοιχείων, όμως, άλλαξε την κατάθεσή της παραδεχόμενη πως έκανε σεξ με κάποιους από τους νεαρούς συναινετικά, αλλά εκείνοι την κατέγραψαν σε βίντεο και θέλησε έτσι να τους εκδικηθεί.

Μάλιστα, το βίντεο που τράβηξαν οι Ισραηλινοί κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο. Σε αυτό η κοπέλα δεν φαίνεται πουθενά να ζητά να κλείσουν την κάμερα.

O δικηγόρος της νεαρής δήλωσε σχετικά: «Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά μου δεν θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα στο ποινικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι το βίντεο της πελάτισσάς μου φαίνεται να έχει περάσει σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αδίκημα. Θέλω να μάθω ποιος διαρρεύσει αυτό το βίντεο και γιατί; Αυτό το είδος εγκλήματος τιμωρείται με φυλάκιση πάνω από ένα χρόνο. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει – τόσο εδώ όσο και στο Ισραήλ».

Σύμφωνα με τη Βρετανική Mail το βίντεο ανέβηκε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες αλλά και μοιράστηκε μέσω της εφαρμογής WhatsApp.