Ελληνίδα καλλονή: “500.000 ευρώ για να παίξω σε τσόντα;” (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την Ήρα Μελή, η οποία είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό του Playboy για την ανάδειξη της Playmate το 2010.

Η Ήρα είναι ένα πραγματικό… τούμπανο και αρκετά ανοιχτόμυαλη θα λέγαμε, αφού έχει δηλώσει: «Είναι πολύ ερωτικό να κάνεις sex με γυναίκα. Εγώ προτιμώ πιο άγριο sex. Έχω κάνει sex με γυναίκα… Δεν μου άρεσε, το σταμάτησα στη μέση. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, θα το δοκίμαζα ξανά!».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινία, η Ήρα έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: «Ακόμα και αν μου έδιναν 500.000 Ευρώ για να γυρίσω τσόντα, δεν θα το έκανα ποτέ».

Παλαιότερα κυκλοφορούσε κι ένα ψεύτικο προφίλ της στο Facebook με την ίδια να πιστεύει πως το έκανε κάποιος πρώην της για να την εκθέσει και να αφήσει υπονοούμενα για το ήθος και την αξιοπρέπειά της…

«Ούτε βίζιτες κάνω ούτε βεβαίως είναι δική μου η σελίδα. Τον τύπο αυτόν θα τον τρέξω μέχρι εκεί που πάει για να σταματήσει αυτό το παραμυθάκι», είχε πει χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο θέμα.

Αρκετά με τα λόγια όμως. Πάρτε… ό,τι υπογλώσσια έχετε και καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την στο φωτογραφικό υλικό στη media gallery αλλά και στο βίντεο από τον διαγωνισμό του 2010!

sportdog