Το Bachelorette της Μπλέτσα….το κοσμικό γεγονός της χρονιάς! (αποκλειστικές φωτό)

Είναι πολλές οι σκέψεις που γίνονται πριν από ένα bachelorette και η σκηνή είναι γνωστή: οι φίλες μαζεύονται και οργανώνουν το τέλειο ολιγοήμερο ταξίδι για την φίλη νύφη, της οποίας έχουν τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα. Με τον ενθουσιασμό των στιγμών της οργάνωσης, όλα διογκώνονται: το πόσο θα πιεις, το πόσα ρούχα θα κουβαλάς μαζί σου για να αλλάξεις, το πόσα άπειρα νεσεσέρ θα κουβαλάς με τα καλλυντικά όλης της σεζόν.

Έτσι και η Γενοβέφα Μπλέτσα λίγο πριν τον γάμο της, πήγε για το καθιερωμένο bachelorette με τις φίλες της. Βρέθηκε λοιπόν με τις κολλητές της σε κάποιον προορισμό έξω από την Αθήνα και περάσανε κοριτσίστικο χρόνο μαζί, λίγο πριν πει, το περίφημο I Do στον «Αστυνομικό της Καρδιάς της», τον Γιώργο Τάγκα. Η όμορφη νύφη δεν παρέλειψε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, από την γυναικεία απόδραση, στην οποία φανερώνει το πόσο πολύ την αγαπάνε οι φίλες της αν κρίνουμε από τις μικρές εκπλήξεις που της ετοίμασαν.

Εκείνη με την σειρά της θέλησε να τις ευχαριστήσει γράφοντας το εξής κάτω απο τις φωτογραφίες της: «Οι φίλοι σου είναι η οικογένεια που εσύ διαλέγεις. Είναι εκεί, πάντα δίπλα σου στα δύσκολα και στα εύκολα. Θα κλάψουν μαζί σου, θα γελάσουν μαζί σου και εντάξει μεταξύ μας δε θα διστάσουν ποτέ να σου πουν και την αλήθεια κατάμουτρα. Το ξέρουν ότι πονάει, αλλά πάντα στην τσάντα τους κρύβουν ένα πακέτο χαρτομάντιλα για τις δύσκολες στιγμές. Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου γιατί μεγάλωσα (και μεγαλώνω) με πολλές φίλες στο πλευρό μου. Απολαμβάνουν τις χαρές μου και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό τους. Θα δακρύσουν, θα φωνάξουν και αν το τραβάει και η ώρα θα παραγγείλουν και σφηνάκια για τους πανηγυρισμούς

Έχω περάσει πολλά μαζί τους και θα περάσω ακόμη περισσότερα. Έχουμε τόσα πράγματα να κάνουμε μαζί ακόμη και αν πλέον τα ωράρια μας είναι διαφορετικά (ναι μερικές κοιμούνται στις 7 και άλλες ξυπνάνε στις 6.30). Όπως λέει και η μαμά μου, είμαστε μικρές ακόμη και το βιβλίο της φιλίας μας δεν είναι ούτε καν στη μέση. Είναι να μην τις αγαπάς;» Όπως μάθαμε το bachelorette της Γενοβέφας δεν θα τελειώσει με αυτό το τριήμερο καθώς θα έχει και….part 2! Ο γάμος της Γενοβέφας Μπλέτσα και του Γιώργου Τάγκα θα γίνει στις 28 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα.