To savoir vivre του τρίο

Μία κοινή φαντασίωση των ανδρών, που θα θέλανε πολύ να πραγματοποιήσουν είναι το τρίο με δύο γυναίκες. Για την ακρίβεια είναι κάτι που κανένας άντρας δε θα μπορούσε ν΄αρνηθεί ή ν΄αντισταθεί, αλλά αντιθέτως να ζητήσει από την κοπέλα ή και από την γυναίκα του. Το τρίο στο σεξ αποτελεί μια ερωτική φαντασίωση πολλών, που όμως ακόμα και σήμερα παραμένει ένα θέμα ταμπού.

Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει οι φίλες γιατί οι άντρες έχουν πάντα την ίδια φαντασίωση. Οι λόγοι είναι εμφανείς. Αρχικά, ο άντρας με δύο γυναίκες αισθάνεται κάτι σαν τον βασιλιά της ζούγκλας. Αν για παράδειγμα, καταφέρει να έχει ταυτόχρονα δύο γυναίκες, γυμνές και ανυπεράσπιστες, στο κρεβάτι του, πολύ απλά αισθάνεται ο απόλυτος κυρίαρχος του κόσμου και ο μεγαλύτερος εραστής του κόσμου. Παράλληλα, είναι καθαρά πρακτικός. Από δύο στήθη, η τιμή ανεβαίνει στα τέσσερα, από έναν πισινό παμε στους δύο. Με άλλα λόγια, εννοούμε ότι σε οποιοδήποτε ον στον πλανήτη, προσφέρονταν δύο στην τιμή του ενός, εκείνο θα άρπαζε την ευκαιρία από τα μαλλιά!

Έτσι, λοιπόν, αν είστε από αυτούς τους άντρες που σας έχει καρφωθεί στο μυαλό να κάνετε τρίο, καλό είναι να γνωρίζετε το savoir vivre της τριπλέτας, ώστε να μην βρεθείτε προεκπλήξεων. Ωστόσο, πρέπει να τονίσω σε αυτό το σημείο, ότι καμία στρέιτ γυναίκα δεν έχει και τόσο όρεξη να κάνει σεξ με μία άλλη γυναίκα καθώς από τη φύση της είναι κτητική και ζηλιάρα. Συνεπώς, πριν κάνετε την πρόταση θα πρέπει να σκεφτείτε καλά αν η σχέση σας είναι όντως ώριμη για extreme παιχνίδια ή ακόμα ζει τη πρώτη φάση του έρωτα σας.

shutterstock-326270465_2nvy

Για να καταφέρετε να πείσετε τη κοπέλα σας γρήγορα και εύκολα να κάνει τρίο, φέρτε εσείς έναν άλλον άντρα στην αρχή. Θεωρείστε δεδομένο ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν φαντασίωση να κάνουν σεξ με δύο άντρες. Αν περάσει καλά, τότε για να σας ευχαριστήσει και αυτή με τη σειρά της, θα σας φέρει μία φίλη της. Οι καλοί τρόποι λένε πως πρέπει να περιμένετε στο τέλος της ουράς, με τον ίδιο τρόπο κατά τον οποίο σερβίρετε πρώτα τους καλεσμένους και ύστερα τον εαυτό σας. Αφήστε, λοιπόν, την φίλη σας να κάνει σεξ πρώτα με τον άλλον και ύστερα να πάρετε σειρά εσείς. Αν σε περίπτωση, το έχετε μετανιώσει και όλο αυτό σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, τότε καλό είναι να πείτε απλά και ξεκάθαρα ότι αλλάξατε γνώμη και δεν νιώθετε άνετα.

Αν και την στιγμή του σεξ όλα μοιάζουν μια χαρά εφόσον υπάρχει η διέγερση, αμέσως μετά επικρατεί μία αμηχανία. Προσπαθήστε να μην δίνετε περισσότερη σημασία στη καλεσμένη σας και την επόμενη μέρα καλό είναι να ξυπνήσετε εσείς πρώτος, ώστε να αποφύγετε τυχόν γκρίνια ή ζήλιες από τη σχέση σας. Επιπλέον, ποτέ μην κρατάτε την ίδια καλεσμένη ή καλεσμένο στα επόμενα τρίο. Το θέμα είναι να είστε εσείς το ζευγάρι και τα τρίτα πρόσωπα να αλλάζουν. Διαφορετικά υπάρχει περίπτωση η σχέση σας να χαλάσει. Τέλος, μην το παρακάνετε. Το τρίο, όπως ανέφερα και πιο πάνω, είναι ένα extreme παιχνίδι που πολύ απλά προσφέρει ηδονή και ανανεώνει τη σχέση. Αν καταντήσει να γίνει κι αυτό ρουτίνα, σύντομα θα περάσετε στο ομαδικό σεξ και αργότερα στο σαδομαζοχιστικό.

Υ.Γ. Ποτέ μην προτείνετε σε μία γυναίκα τρίο για την εντυπωσιάσετε, ενώ στη πραγματικότητα ετοιμάζεστε να της κάνετε πρόταση γάμου….

toratora