Το φαινόμενο Soula Glamorous…

 

 

 

H Σούλα Γκλάμορους είναι ένας σατιρικός χαρακτήρας που τρολάρει τα ελληνικά  ”celebrities ” και όχι μόνο. Η σελίδα της έχει σχεδόν 80.000 followers στο instagram και το πρωτοφανές είναι πως μέσα σε αυτούς , βρίσκονται και εκείνοι που καυστικά σατιρίζει .
Το μυστήριο που έχει αναπτυχθεί γύρω απο το κανονικό της όνομα έχει αναπτύξει μια έντονη φημολογία για το ποιά πραγματικα είναι! Πόσο χρονών είναι; Που της αρέσει να συχνάζει; Έχει οικογένεια και παιδιά; Σε ποια περιοχή μένει; Ερωτήματα απλά και καθημερινά που όμως, όσον αφορά την Σούλα δε θα βρουν ποτέ απάντηση!

Όποια και αν είναι η αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι πως η ταυτότητα της κρατείται μυστική πολύ καλά, εξάπτοντας ίσως την φαντασία αυτών που την ακολουθούν. Το χιούμορ της Σούλας είναι ιδιαίτερο – κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Άλλοτε βρίσκει φανατικούς υποστηρικτές και άλλοτε φανατικούς εχθρούς!

Χρησιμοποιεί «πικάντικη» γλώσσα, βλασφημίες, επικίνδυνα λογοπαίγνια και θίγει κάθε λογής κακώς κείμενα.

Για να τα πεις φόρα παρτίδα, να τα δεχτεί και να τα ανεχτεί ο ακροατής σου, πρέπει πρώτα να αυτοσαρκαστείς εσύ! Κάτι που η Σούλα φαίνεται να ξέρει να κάνει καλά! Σουρεάλ φωτογραφίες της μέσα απο χλιδάτα ξενοδοχεία και αυτοκίνητα, πότε μόνη της και πότε με τις πλούσιες ”φίλες” της μοιάζουν να ναι η καθημερινότητα της! Εκφράσεις της έχουν αγάπηθει τόσο που πλέον εχουν γίνει viral… Μας λατρεύει και μας αποκαλεί ” agape ” όλες οι πρώην των πρώην μας όμως, είναι ” ποντίκια ”! Τα σλόγκαν ” καλύτερα ντίβα παρά βασικιά ” ή ” όσα δεν σου έδωσε ο Θεός στα έδωσε ο πλαστικός ” κοσμούν άπειρες τούρτες! Εκφράζει την αγανακτησή της για οποιαδήποτε ” tsifsa ” την εκνευρίσει και τη φέρνει αντιμέτωπη με το δικό της απόλυτο ” δικαστήριο ”

Η Σούλα όμως ξέρει να ξεχωρίζει το σημαντικό! Είναι αυτή που θα κοινοποιησεί όλες τις αγγελίες που θα τις στείλεις για αδέσποτα ζώα και θα δημοσιεύσει την έκκληση συνανθρώπων για θέματα υγείας. Για εκείνη οι ανήλικες ακολουθοί της είναι σημαντικές και προέχει η εκπαιδευσή τους ! Θα μιλήσει σοβαρά όταν πρέπει και θα υπερασπιστεί τον εαυτό της όταν αυτο χρειαστεί με επιχειρήματα!

Όποιες παραφιλολογίες και αν έχουν ακουστεί για εκείνη πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως έχει χαρίσει σε όλους άφθονες στιγμές γέλιου με ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο βλέποντάς το κανείς είναι δύσκολο να πιστέψει ότι έχει αναπτυχθεί στα ελληνικά δεδομένα. Τέτοιοι χαρακτήρες είναι ανάγκη να εμφανίζονται που και που στο προσκήνιο για να μεταφέρουν όλους σε έναν άλλο κόσμο και να τους κάνουν να ξεχνούν λίγο τα επίγεια προβλήματά τους. Ένα είναι το σίγουρο όμως, η Σούλα καταφέρνει να εκφράσει τις ανησυχίες του μέσου έλληνα! Είναι αυτή που δινεί φωνή σε κάθε ανώνυμο που δεν μπορεί να ακουστεί η αποψή του δημόσια.

Παραδέξου το… Πόσες φορές εσύ το σκέφτηκες και εκείνη το είπε?

Ο Soula Glamorous μοιάζει με μαγνήτη, είτε την αγαπάς είτε την μισείς!

Η δική μου άποψη είναι πως η Soula είναι απλά το φαινόμενο που…

” αγαπας να μισείς ” !

 

 

Letti’ s choises…

                        Facebook: maraletta letti-letti

                        Instagram: lettitsia