Ταβέρνα Ιορδάνης ελληνικές γεύσεις από το 1928

Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Χαλανδρίου στην Αγίας Παρασκευής 42 θα συναντήσετε το εστιατόριο Ιορδάνης ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά των Βορείων Προαστείων που εδώ και 89 χρόνια είναι το σημείο αναφοράς στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

iordanis

Από το 1928, το διατηρητέο οίκημα έχει ανακαινιστεί και έχει μετατραπεί σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον τόσο οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του θα σας εντυπωσιάσουν!

iordanis

iordanis

iordanis

iordanis

iordanis

Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα προϊόντα της ελληνικής φύσης και από επιλεγμένους έλληνες παραγωγούς, ο Ιορδάνης παντρεύει την παράδοση με το νέο, προσφέροντας μία εκλεπτυσμένη γαστρονομική απόλαυση που θα σας μείνει αξέχαστη, γιατί από το 1928 η συνταγή είναι η μοναδική αυθεντικότητα του!

iordanis

Στον Ιορδάνη θα γευτείτε κοντοσούβλι κοτόπουλο φούρνου, μπεκρή μεζέ και την φημισμένη καπνιστή και μοσχαρίσια μπριζόλα.

iordanis

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε Ταλαγάνι ένα χειροποίητο παραδοσιακό τυρί σχάρας, που παράγεται αποκλειστικά από πρόβειο γάλα και απολαμβάνεται είτε μόνο του είτε ως εξαιρετικός μεζές για το κρασί, το ούζο και το τσίπουρο μια λιχουδιά που πρέπει να γευθείτε.

iordanis

iordanis

Στον Ιορδάνη θα γευτείτε ιδιαίτερες γλυκές απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

iordanis

iordanis

iordanis

Μπορείτε να μπορείτε να επιλέξετε και τον εξωτερικό του χώρο!

iordanis

iordanis

Στον Ιορδάνη  θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι το περιβάλλον είναι μοναδικό και η εξυπηρέτηση εξαιρετική, η απίστευτη τιμή σε σχέση με την ποσότητα και την ποιότητα το κάνουν μια από τις πρώτες επιλογές των Βορείων Προστείων.

iordanis

iordanis

Αγίας Παρασκευής 42 & Αριστοτέλους Χαλάνδρι Τηλ. 210-6815510

iordanis

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ