Στοματικό σεξ: Τι κάνει η γυναίκα με τους μύες του λαιμού (φωτό)

Ενώ δεν λες όχι στο στοματικό αλλά ούτε και ο αγαπημένος σου έχει κάποιο παράπονο από τις επιδόσεις σου, εντούτοις έχεις αμφιβολίες για το πόσο καλά το κάνεις; Μήπως πρέπει να ακολουθήσεις τα κλειδιά για το τέλειο στοματικό και να τον στείλει στον έβδομο ουρανό. Δες τα ένα προς ένα παρακάτω και προσπάθησε να τα συμπεριλάβεις στο μενού σου.
Ενώ δεν λες όχι στο στοματικό αλλά ούτε και ο αγαπημένος σου έχει κάποιο παράπονο από τις επιδόσεις σου, εντούτοις έχεις αμφιβολίες για το πόσο καλά το κάνεις; Μήπως πρέπει να ακολουθήσεις τα κλειδιά για το τέλειο στοματικό και να τον στείλει στον έβδομο ουρανό. Δες τα ένα προς ένα παρακάτω και προσπάθησε να τα συμπεριλάβεις στο μενού σου.

1. Πάρε μια άνετη στάση: είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε μια χαλαρή και άνετη στάση για να του δώσεις τα πιο σαγηνευτικά φιλιά. Χαλάρωσε και πάρε μια στάση, η οποία να βολεύει την κίνηση τόσο του στόματος, όσο και των χεριών. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι άβολα, γιατί όποιο εμπόδιο υπάρχει, θα μειώσει την επίδοσή σου στο στοματικό.

2. Χαλάρωσε τους μυς του λαιμού: πριν πάρεις το πέος του στο στόμα σου, πάρε μια βαθιά ανάσα για να χαλαρώσεις τους μυς στο λαιμό και το στόμα αλλά και για να αποφύγεις πιθανές κράμπες και πόνο που μπορεί να προκύψει εφόσον δίνεις τις υπηρεσίες σου για αρκετή ώρα.

3. κράτησε τη βάση του πέους με τα χέρια σου για να ελέγχεις το πόσο βαθιά θα μπαίνει το πέος στο στο λαιμό σου. Έτσι ακόμα και να σου σπρώξει το κεφάλι (πάνω στην ένταση της στιγμής), θα διατηρείς τη διείσδυση που επιθυμείς.

4. Και τώρα τι κάνουμε: ξεκινάς , χαϊδεύοντας τη βάση και παίρνοντας το πέος στο στόμα σου σιγά σιγά.  Μπορείς να κλείσεις τα χείλια σου ελαφρά, αυξάνοντας την τριβή με το πέος και παίρνοντας το λίγο πιο βαθιά σε κάθε παλινδρόμηση.

5. χρησιμοποίησε και τα δύο σου χέρια.

6. Αγγιξε με τη γλώσσα την άκρη του πέους, στην περιοχή της βαλάνου. Βάλε όσο περισσότερο σάλιο, για να περιποιηθείς την υπερευαίσθητη περιοχή της ακροποσθίας.

7. Γύρω γύρω όλα: μην παραλείψεις να ασχοληθείς και με την ευρύτερη μικρή του περιοχή, αφού αποτελεί μια από τις πιο ερωτογενείς ανδρικές περιοχές. Το εσωτερικό κομμάτι των γλουτών, το περινέο, οι όρχεις ανήκουν στις ερωτογενείς ζώνες και μερικά φιλιά και χάδια εκεί, μπορεί να τον ξετρελάνουν.

9. Μπορείς να ξεκινήσεις το στοματικό, ακόμα και όταν το πέος του είναι μικρό ή σε κατάσταση ημιστύσης.

10. Δοντάκια: καλύτερα να προσπαθήσει να αποφύγεις την συνάντηση των δοντιών σου με το πέος του.

11. Οπτική επαφή: όσο του κάνεις το στοματικό, μην ντρέπεσαι και μην κοιτάς κάτω. Κάρφωσε τα μάτια σου επάνω του και δείξτου πόσο πολύ γουστάρεις αυτό που κάνεις. Θα τον προκαλέσεις και διεγείρεις ακόμα περισσότερο.

youweekly

AdTech Ad

AdTech Ad