Οι Δραματικές ώρες και η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους γνωστού μοντέλου

akiridis nikos

 

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Νίκο Ακυρίδης.

Ο ίδιος «ανέβασε» φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την αρραβωνιαστικιά του   κι έγραψε  το ακόλουθο σχόλιο:

«Είναι κάποιες φωτογραφίες που μιλούν χωρίς να χρειάζεται να γράψεις ή να περιγράψεις το οτιδήποτε. Ξυπνούν συναισθήματα, γεννούν σκέψεις, σε κάνουν να νιώθεις περισσότερο… άνθρωπος…».

Η αρραβωνιαστικιά του Anastazia 36 ετών  από τη Σουηδία που έχουν και ένα παιδί μαζί είναι χτυπημένη πε την επάρατη νόσο !

Θα κάνει χειρουργείο για αφαίρεση στήθους τον επόμενο μήνα .

Ο Νίκος άφησε τη δουλειά του στη Γαλλία όπου ήταν στη Lyon και πήγε στη Σουηδία Umea όπου θα της συμπαρασταθεί στο πλευρό της .

Έχει πολλούς φίλους που τον στηρίζουν ψυχολογικά από Λήμνο – Χίο – Γερμάνια -Αγγλία και Αμερική .

Όμως το αμφιφυλόφιλο σούπερ μοντέλο Νίκος Ακυρίδης, έχει ένα μεγάλο παράπονο   : «Δεν έχω πάρει την αγάπη που θα ήθελα από καμία σχέση μου. Και έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες και μάλιστα τους έχω προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους οργασμούς της ζωής τους»

Από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις η Νίκος  έχει αναστατώσει κατά καιρούς τα χρηστά ήθη στις ΗΠΑ – Αγγλία – Ιταλία –  Κύπρο – Τόκιο – Κωνσταντινούπολη – Rodez – Άμστερνταμ κ.λ.π , λέγοντας ότι κάνει σεξ και με άνδρες και με γυναίκες. Τώρα ο ίδιος λέει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καθίσει σπίτι του και να ξεκουραστεί από το να πηγαίνει σε ξέφρενα πάρτι που διοργανώνονται για τα μοντέλα σε διάφορα κλαμπ.

Μάλιστα έχει λάβει μέρος σε διάφορες ταινίες και έχει κάνει σχέση με διάφορους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.   Είναι γνωστό η θυελλώδης σχέση του με την ηθοποιό της ταινίας fast n furious,

Το «μπαμ»  έγινε όταν τα ταμπλόιντ έγραψαν πως διατηρεί σχέση με μια τραγουδίστρια της πόπ

Σόκαρε περισσότερο όταν είπε σε συνέντευξη του: «Με τις γυναίκες μ αρέσει να είμαι υποταγμένος στο κρεβάτι και να με κάνουν ότι θέλουν αλλά με τους άντρες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν είναι παράξενο αυτό που μου συμβαίνει;»

 

akiridis- anastazia

 

akiridis nikos

 

akiridis nikos

 

greek-akiridis – Bateman

.

akiridis nikos