Ο Δημήτρης Μεσούλας με τον Γιάννη Μώραλη

Είμαι ο Δημήτρης Μεσούλας, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Τελείωσα το Τ.Ε.Λ Δραπετσώνας το 1999, υπηρέτησα τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις και αμέσως εντάχθηκα στην παραγωγική διαδικασία αξιοποιώντας την ειδικότητα μου ως τεχνίτης στην εταιρεία του πατέρα μου.

Παράλληλα και επί σειρά ετών εργαζόμουν και στον κλάδο της εστίασης ο οποίος τελικά με κέρδισε. Επαγγελματικα & Επιχειρηματικά δραστηριοποιουμαι στον χώρο αυτό τα τελευταία 15 χρόνια έχοντας διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία, η οποία ευελπιστώ και αγωνίζομαι να συνεχίσει το ίδιο ανοδικά.

Από την οικογένεια μου μπολιάστηκα με το ενδιαφέρον μου για τον συνάνθρωπο και τα κοινά. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου συμμετέχω σε κοινωνικές δράσεις, ενώ σήμερα που με έχει αξιώσει ο Θεός να έχω περισσότερες δυνατότητες, φροντίζω να είμαι ακόμα πιο δραστήριος κοινωνικά, μόνος ή και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, εκκλησία κλπ. Ως δημοτικός παράγοντας θα έχω τη δυνατότητα και θεσμικά να προσφέρω στον τόπο μου, στη γειτονιά μου, στον συνάνθρωπό μου, ακόμα περισσότερο απ’ ότι ως ιδιώτης, κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα μου.