Μόδα στα κοσμήματα για το 2020

Τα χειροποίητα κοσμήματα και γενικά τα Κοσμήματα και τα μπιζού αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για μια γυναίκα να προβάλει την εμφάνισή της. Και είναι λογικό κάθε γυναίκα φυσικά να θέλει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας στα κοσμήματα. Το καλοκαίρι πέρασε και άφησε πίσω του εντυπωσιακά κομμάτια με φυσικά κοχύλια, πέρλες και μαργαριτάρια καθώς και μακριές αλυσίδες. Η ανταπόκριση του κοινού στα συγκεκριμένα κοσμήματα ήταν τεράστια, ωστόσο αποτελούν πλέον παρελθόν. Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα όσο προστάζει η μόδα στα κοσμήματα για το 2020.

Κοσμήματα – μόδα 2020

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το καλοκαίρι πέρασε και τα φανταχτερά κοσμήματα με πέρλες, πέτρες zircon,  κοχύλια και λοιπά αποτελούν παρελθόν. Το 2020 πλησιάζει και μερικές από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην αγορά είναι:

Χειροποίητα ΚοσμήματαΧειροποίητα κοσμήματα

Τα χειροποίητα κοσμήματα συνεχίζουν να γνωρίζουν τεράστια απήχηση στο κοινό. Οι λόγοι να επιλέξεις χειροποίητα κοσμήματα είναι πολύ με κυριότερους την μοναδικότητα των κοσμημάτων καθώς  και της γνώσης για το τι ακριβώς υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί. Μερικά από τα υλικά που θα κυριαρχήσουν σε χειροποίητα κοσμήματα είναι τα επάργυρα μέταλλα, το ξύλο, τα κορδόνια και τα υφάσματα. Μπορείτε να βρείτε μερικές υπέροχες δημιουργίες που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Μόδα στα σκουλαρίκια 2020

Ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των γυναικών έχουν τα σκουλαρίκια. Ποια γυναίκα δεν θέλει να φορέσει ένα ζευγάρι εντυπωσιακών σκουλαρικιών και να κλέψει τις εντυπώσεις. Τι προστάζει λοιπόν η μόδα στα γυναικεία σκουλαρίκια για το 2020; Το στυλ που θα κλέψει κυρίως τις εντυπώσεις είναι τα ασύμμετρα σκουλαρίκια ή το μονό. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι τα σκουλαρίκια που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχουν διαφορετικό μήκος, συνήθως το ένα πολύ κοντό και το άλλο πολύ μακρύ. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε μόνο ένα σκουλαρίκι στο ένα αυτί.

Ποια σχέδια θα φορεθούν φέτος;

Μερικά από τα κορυφαία στυλ σε σχέδια που θα φορεθούν φέτος σε κοσμήματα είναι:

  • Γεωμετρικά σχήματα
  • Αφηρημένα σχήματα
  • Φύλλα και φτερά σε ένα boho στυλ
  • Κοσμήματα με πέτρες και ορυκτά

Τι υλικά θα κυριαρχήσουν;

Το υλικό που τον τελευταίο χρόνο γνώρισε τεράστια επιτυχία φυσικά είναι το ατσάλι. Τα ατσάλινα κοσμήματα γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία το 2019 και θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Ολοένα και περισσότερος κόσμος τα προτιμάει λόγω της τεράστιας ανθεκτικότητάς τους, της μη πρόκλησης αλλεργιών και φυσικά της χαμηλής τιμής έναντι των ασημένιων και των χρυσών κοσμημάτων. Η εναλλακτική που επίσης αρκετός κόσμος θα προτιμήσει είναι τα επάργυρα κοσμήματα. Και στην περίπτωση αυτή, τα κοσμήματα από επαργυρωμένα μέταλλα αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή που αντέχει στον χρόνο.

Μόδα στα ανδρικά κοσμήματα

Όσον αφορά τα ανδρικά κοσμήματα οι κατηγορίες που θα κυριαρχήσουν στην αγορά είναι:

  • Σκουλαρίκια κρίκοι σε μαύρο χρώμα
  • Ατσάλινα δαχτυλίδια με πέτρες ή σκαλιστές λεπτομέρειες
  • Βραχιόλια από ατσάλι , καουτσούκ ή συνδυασμός των δύο αυτών υλικών
  • Μεγάλοι σταυροί από ατσάλι

Αυτά είναι τα κυριότερα που θα πρέπει να γνωρίζετε για τις τάσεις σε κοσμήματα το προσεχές διάστημα. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις της Black Friday Που πλησιάζει προκειμένου να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας κοσμήματα και χειροποίητα κοσμήματα σε τιμή ευκαιρίας.