Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έμεινε άστεγη: Πώς ζει τώρα [φωτο]

Ποια γνωστή παρουσιάστρια έμεινε άστεγη; Πώς άλλαξε η ζωή της από τη μια στιγμή στην άλλη;

Η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά. Μπορεί καθημερινά να βρισκόταν στα πιο κοσμικά στέκια της Αθήνας απολαμβάνοντας γκουρμέ γευστικά ταξίδια, όμως πλέον γνωρίζει διαφορετικές εμπειρίες.

«Τώρα δεν ζω πουθενά. Είμαι νομάς. Είναι ένα θέμα το που κοιμάμαι τα βράδια και πού θα ξημερωθώ», παραδέχεται η γνωστή παρουσιάστρια, που έμεινε άστεγη.

Η γνωριμία της με τον σύντροφό της Κώστα την έκανε να δει τα πράγματα διαφορετικά, γι’ αυτό και τον χαρακτηρίζει ως θαύμα στη ζωή της.

Ο λόγος για την Ελένη Ψυχούλη, η οποία μιλώντας στην JoinUs του ΣΚΑΙ, αποκαλύπτει πως πλέον ακολουθεί νομαδική ζωή.

«Τελευταία ασχολούμαι τρομερά με αυτό που λέγεται νέα ελληνική τοπική παραγωγή. Τώρα έχει γίνει για μένα η βασική μου δουλειά. Για παράδειγμα, αν μου πεις ότι κάποιος στα Γιαννιτσά κάνει μανιτάρια θα πάω να τον βρω. Στη διαδρομή μέχρι τα Γιαννιτσά θα βρω κάποιον άλλο, θα σταματήσω, θα κάνω γνωριμίες. Τα κάνω ρεπορτάζ. Στο δρόμο για τα Γιαννιτσά θα κοιμηθώ όπου τύχει, όπου νυχτωθώ» δήλωσε η Ελένη Ψυχούλη και προσέθεσε:

«Ο σύντροφός μου με ακολουθεί. Μετά από όλο αυτό επιστρέφω στο Βόλο, αλλά όχι πια στο Βόλο- τώρα πια μου φαίνεται τεράστιος. Είμαστε στην εξοχή, μόνοι μας, χωρίς κανέναν τριγύρω και ζω αυτή την κάθαρση, τη λιτότητα. Επιστρέφω στις βασικές αξίες. Να δεις τον ήλιο το πρωί, να κόψεις τα ξύλα για το τζάκι, να μην έχεις ηλεκτρικό να συντηρήσεις την γεννήτρια. Κάθε μεσημέρι τρώμε ελιές και παξιμάδια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελένη Ψυχούλη.

fimes