BO: Η Νίνα Ξενίδη προβλέπει τη θέση που θα πάρει ο αδελφός της στο Survivor

Από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη,

Η Νίνα Ξενίδη, αδελφή του Βο αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι ο αδελφός της θα συμμετέχει στο Survivor και κάνει τις δικές της εκτιμήσεις για την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πώς νιώθεις βλέποντας τον Bo σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, σε ένα απαιτητικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης;

Όπως του έγραψα ακόμα και στο γράμμα, είμαι πολύ χαρούμενη που τον βλέπω έτσι όπως τον ξέρω. Με τις πλάκες και το έξυπνο χιούμορ του. Πιστεύω ότι ακόμη το διασκεδάζει, παρά τις δυσκολίες. Αν σταματούσε να το διασκεδάζει, είμαι σίγουρη ότι θα έφευγε.

Είναι εμφανές ότι έχει χάσει πολλά κιλά. Ποιά ήταν η σχέση του με το φαγητό; Θα το πίστευες αν σου έλεγαν ότι θα τρεφόταν για μήνες σχεδόν αποκλειστικά με καρύδες;

Δεν ξέρω τι άλλο θετικό θα έχει το Survivor για τον αδελφό μου, όμως το ότι έχασε κιλά είναι σίγουρα καλό για την υγεία του. Με το φαγητό έχει πολύ καλή σχέση και δεν έχουν… μαλώσει ποτέ! Είναι η πρώτη φορά που χάνει τόσα κιλά. Ποιος θα το πίστευε αυτό για τον Bo; Μόνο σε περίπτωση πραγματικής ανάγκης θεωρώ πως θα το στερούνταν.

Πώς σου ανακοίνωσε ότι θα φύγει για τη Δομινικανή Δημοκρατία;

Χτυπάει το κινητό μου και μου λέει: «Νίνα, θα σου πω κάτι που το μαθαίνεις πρώτη. Φεύγω, πάω στο Survivor, στον Άγιο Δομίνικο». Και εγώ άρχισα να ψάχνω χάρτες να δω πού πάει. Φυσικά μετά χρειάστηκα κάποιο χρόνο για να το συνειδητοποιήσω! Αυτός είναι ο αδελφός μου, απρόβλεπτος.

Έχει γίνει πολύς λόγος για μια κλίκα που έχει δημιουργηθεί στους Διάσημους, μέλος της οποίας λένε ότι είναι και ο Βo…

Εγώ ξέρω ότι κλίκα λέμε 4-5 άτομα από 20-30. Τα 5-6 άτομα από 8 δεν νομίζω ότι είναι κλίκα. Αυτοί, από ό,τι καταλαβαίνω εγώ, είναι μια παρέα που περνάει καλά, κάτι που είναι διπλά απαραίτητο εκεί. Είναι οι περισσότεροι από την ομάδα και φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν ταίριαξαν μαζί τους. Και γιατί όχι; Ανθρώπινο είναι. Έτσι συμβαίνει και στη ζωή. Απλώς εκεί έχεις υποχρέωση να συναναστρέφεσαι και με όποιον δεν ταιριάζεις.

nina xenidi bo people 204 (1)

Αγωνιστικά φαίνεται να δυσκολεύεται στα παιχνίδια ταχύτητας, αλλά το παλεύει. Πόσο πεισματάρης είναι στην προσωπική του ζωή;

Πολύ. Δεν τα παρατάει ποτέ. Με αυτό του το πείσμα κατάφερε να διακριθεί σε αυτό το δύσκολο χώρο, κάτι το οποίο από τότε που το ξεκίνησε, που ήμασταν παιδιά ακόμα, μου φαινόταν αδιανόητο. Τον έβλεπα πάντα να περνάει ατέλειωτες ώρες με τη μουσική και με διάφορες πρόβες. Με πείσμα και θετική ενέργεια.

Τι προβλέπεις για την πορεία του στο Survivor;

Με αυτά τα παιχνίδια ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος, αυτό είναι και το ενδιαφέρον άλλωστε, αλλά θα πω ότι τον βλέπω στην πεντάδα και κανείς δεν ξέρει και πόσο ακόμη μπορεί να προχωρήσει. Πάντως βλέπω να παραμένει κι άλλο.

Όπως βλέπουμε στο παιχνίδι, ο Bο σπάνια θα εκνευριστεί. Στην καθημερινότητά του είναι τόσο cool τύπος;

Το ότι εκνευρίζεται δύσκολα και σπάνια ναι, το επιβεβαιώνω. Το σημαντικό είναι ότι αυτοί που τον γνωρίζουν θα σας έλεγαν ακριβώς το ίδιο. Ώρες ώρες είναι το άκρον άωτον της ηρεμίας και σπάνια θα τον δει κανείς εκνευρισμένο.

Ποιο θεωρείς πως είναι το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα και, αντίστοιχα, μειονέκτημα;

Το πρώτο πλεονέκτημα του αδελφού μου που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν έχει καθόλου πονηριά μέσα του. Ναι, αυτό είναι πραγματικά κάτι που τον χαρακτηρίζει.Το μεγαλύτερό του μειονέκτημα είναι που δεν με παίρνει κανένα τηλέφωνο τόσο καιρό! Αστειεύομαι… Μειονέκτημα, λοιπόν, θα έλεγα πως είναι ευκολόπιστος.

Τι θα του έλεγες αν σου τηλεφωνούσε τώρα;

Θα του έλεγα το πόσο πολύ τον αγαπώ και, παρόλο που εγώ μπορώ να τον βλέπω καθημερινά στην τηλεόραση, πως μου έχει λείψει πολύ.

peoplegreece