Αγόρια Προσοχή! Αυτές οι στάσεις μας αρέσουν στο σεξ

Αν νόμιζες ότι κλικάροντας αυτή την ανάρτηση θα δεις όλα τα κορίτσια του γραφείου μας να εκμυστηρεύονται δημόσια τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, τότε την πάτησες. Παρόλο που η διεύθυνση επιχείρησε να μας κάνει βούκινο, εμείς επιλέξαμε να κρατήσουμε την ανωνυμία μας και παράλληλα να μοιραστούμε αυτά που μας αρέσουν στο σεξ. Όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, οι απόψεις για τις στάσεις που μας αρέσουν ποικίλουν όμως πλειοψηφεί η στάση όπου η γυναίκα είναι από πάνω.

Μισιρλού: H αγαπημένη μου στάση σίγουρα δεν πραγματοποιείται με τίποτα στο κρεβάτι. Στον διάδρομο, στην κουζίνα ή στο μπάνιο κάτι γίνεται. Και αναφέρομαι στο όρθιο! Η αίσθηση να είσαι στον αέρα είναι τελείως διαφορετική από το να είσαι με τον αγαπημένο σου στο απλό και βαρετό κρεβάτι!

Kitty Kat: Δυσκολεύομαι να διαλέξω την αγαπημένη μου στάση γιατί είμαι ανάμεσα σε δύο… Μάλλον η πρώτη μου απάντηση θα ήταν στα τέσσερα γιατί μου αρέσει περισσότερο το… δυναμικό σεξ απ’ ότι ο τρυφερός έρωτας. Βέβαια αν γίνεται με τον ίδιο δυναμισμό μου αρέσει και η ιεραποστολική. Γενικά μου αρέσει να είναι ο άλλος dominant!

Francesca: Μου αρέσει περισσότερο όταν ο άντρας είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και εγώ είμαι καθισμένη πάνω του με γυρισμένη την πλάτη.

Heidi Klum: Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σωστή- λάθος- καλή- κακή στάση στο σεξ. Γούστα είναι αυτά. Αν έχουμε γυρίσει μόλις από τη δουλειά, αν βαριόμαστε ή αν δεν έχουμε διάθεση τότε η στάση της «ανάποδης χελώνας» ή του «αστερία» είναι ό,τι πρέπει. Ξαπλώνουμε και κάνουμε ό,τι θα έκανε ένα πορτατίφ. Δηλαδή τίποτα. Αν έχουμε κέφια ή αν ο έρωτας είναι καινούργιος τότε είμαστε πρόθυμες να κάνουμε και ακροβατικά. Σε προσωπικό επίπεδο, η στάση που εγγυημένα θα δώσει ένα «happy end» στην ιστορία μου είναι όταν είμαι από πάνω, καθιστή. Για σίγουρη επιτυχία.

Αθώο Περιστεράκι: Λοιπόν πριν μου πέσουν όλα τα φτερά, αγόρια επιτέλους κάντε κάτι κινηματογραφικό. Οριζοντίως, καθέτως, με κραυγές γορίλα ή άνευ, κολλήστε μας μια φορά πάνω στην αναθεματισμένη την ντουλάπα. Ή την πόρτα. Ή τον τοίχο. Λίγο πάθος βρε παιδιά.

«Το σιγανό ποταμάκι να φοβάσαι»: Το μυστικό βρε αγόρι μου, όποια στάση και να επιλέξω είναι να έχεις πάθος, λίγο «βία» και να τολμάς! Να ξέρεις πότε πρέπει να έχεις εσύ το πάνω χέρι και πότε πρέπει να το έχω εγώ. Όμως δεν σου κρύβω πως η αγαπημένη μου στάση, αποδεδειγμένα sexy και kinky, είναι το να είμαι από πάνω! Διότι αυτή η ανταλλαγή ματιών είναι που μετράει!

Aτίθασο Πόνυ: Αγόρια, εμείς οι γυναίκες το θέλουμε το χαστουκάκι μας και το ξέρετε! Αρκεί βέβαια να μην πονέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, βάλτε περισσότερο ένταση, φωνάξτε, σπάστε κάτι, τραβήξτε μας τα μαλλιά, πηγαίντε μας κάπου εκτός σπιτιού να το καταλάβουμε για τα καλά! Όσον αφορά την στάση, εγώ απολαμβάνω να είμαι από πάνω! Βέβαια, μου αρέσει να είμαι και στα… τέσσερα (αρκεί να υπάρχει πάθος)!

Follow Me