Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Κανέλλη και του Μπογδάνου! (Video)

Αφορμή στάθηκε ο διαδηλωτής του ΚΚΕ! Ποια η απάντησή του;

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Κανέλλη και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου! Η βουλευτής του ΚΚΕ άσκησε κριτική στον συνάδελφό της από τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του διαδηλωτή που είναι μέλος του ΚΚΕ και φέρεται να πήρε μέρος στα επεισόδια με την αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Κανέλλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απέδωσε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «χαφιεδισμό» και «ρουφιανιλίκι».

Η βουλευτής του ΚΚΕ διερωτήθηκε γιατί θα έπρεπε να είναι πιο αυτοσυγκρατημένος ο διαδηλωτής τη στιγμή που τα ΜΑΤ επιτέθηκαν, όπως ανέφερε, βιαιότατα στους συγκεντρωμένους και ενώ «έχουμε συναδέλφους μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Να σας θυμίσουμε:

«Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια… Εκμετάλλευση δι’ ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά. Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο θέλει να γίνει», σημείωσε η κυρία Κανέλλη αναφερόμενη στον κ. Μπογδάνο. «Δεν έχω καμιά διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σα να του μοιάζω», πρόσθεσε.

«Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου. Γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου, υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτίθενται», πρόσθεσε η κυρία Κανέλλη.

Ο Κ. Μπογδάνος για τις δηλώσεις Κανέλλη

Τι απάντησε ο Μπογδάνος για τα τανκ στην ΕΡΤ;

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος όταν ρεπόρτερ της ΕΡΤ τον πλησίασε μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής και τον ρώτησε κάτι σχετικά με μια παλαιότερή του δήλωση.

Ο κοινοβουλευτικός συντάκτης της ΕΡΤ, Λάμπρος Παναγιώτου αιφνιδίασε τον δημοσιογράφο όταν τον τον ρώτησε αν χρειάζεται οι εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης να ανησυχούν για… τανκ στην ΕΡΤ, αναφερόμενος σε παλαιότερη αναφορά του νυν βουλευτή στο twitter.

undefined

Τι είναι αυτά που λέτε, ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στη συνέχεια ανέπτυξε την οπτική του για έναν ανεξάρτητο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.