8 πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε το πουλί σου να σφύζει από υγεία !

Οτι πολυτιμότερο έχει ένας άντρας, όταν μιλάμε για σεξ, είναι το πουλί του. Αυτό το όργανο που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του, που όταν νυχτώνει, πρέπει να «ξυπνάει» και να σκορπάει γύρω του ηδονή.
Αγαπάς, όμως, το πουλί σου; Του φέρεσαι με στοργή, ή αφήνεις την καθημερινότητα να το μαραζώνει;
Εχεις σκεφτεί ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να φροντίζεις για την υγεία του, ώστε όταν μπαίνεις κάτω από τα σεντόνια, να μην σε απογοητεύει;
Δες 8 πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε το πουλί σου να σφύζει από υγεία.

1. Διώξε το στρες

Οτι και να κάνεις για να κρατιέσαι γυμνασμένος, υγιής, όσο και αν παίρνεις όλα τα μέτρα για να είσαι σεξουαλικά ενεργός, ακόμα και όταν η κ@ύλ@ σε έχει χτυπήσει στο κεφάλι, το πουλί σου θα έχει… χαμηλές πτήσεις, αν δεν προσπαθήσεις να διώξεις το άγχος από την καθημερινότητά σου και ειδικά να το κρατήσεις έξω από την κρεβατοκάμαρα.

2. Κάνε γυμναστική

Η γυμναστική κάνει καλό και στη σεξουαλική ζωή. Αν δεις το σεξ σαν σπορ, κατάλαβε ότι για να είσαι καλός σ’ αυτό, χρειάζεσαι προπόνηση για να έχεις αντοχή. Ομως μην το παρακάνεις… Η πολλή γυμναστική… τρώει τον αφέντη, καθώς ρίχνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, άσε που άμα είσαι πτώμα στην κούραση, με το που πέσεις στο κρεβάτι θα κλείσουν τα μάτια σου.

3. Κάνε τις ασκήσεις Kegel

Οι ασκήσεις Kegel δεν είναι μόνο για τις γυναίκες. Ξεκίνα να τις κάνεις, καθώς βοηθούν την ροή του αίματος στην περιοχή, ενώ εξασφαλίζουν και μεγαλύτερη διάρκεια πριν φτάσεις στον οργασμό.

4. Πρόσεχε τη διατροφή σου

Η δίαιτά σου είναι πολύ σημαντική για να σου εξασφαλίσει ότι το πουλί σου θα είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί, ακόμα και στις πιο βαριές υποχρεώσεις του. Οι επεξεργασμένες τροφές, αυτές που περιέχουν χημικές ουσίες, ή υψηλά ποσοστά ζάχαρης και τα τηγανητά, αναστατώνουν τον μεταβολισμό σου και μειώνουν τη σεξουαλική σου απόδοση. Οπότε, αγόρασε ένα φορτηγό φρούτα και λαχανικά και προτίμησε τα ψητά κρέατα αντί για τηγανητά.

5. Κόψε το αλκοόλ

Εντάξει, ένα ποτηράκι σε φέρνει στη διάθεση για σεξ, αλλά το παραπάνω καταστρέφει σταδιακά, τη ικανότητά σου να κάνεις σεξ. Ασε που άμα γίνεις λιώμα, άντε να σου σηκωθεί μετά.

6. Βλέπε το ποτήρι μισογεμάτο

Ερευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που έχουν θετική ματιά απέναντι στη ζωή, είναι πιο ενεργοί σεξουαλικά. Βλέπε λοιπόν το ποτήρι μισογεμάτο και θα είσαι πάντα ζωηρός τις νύχτες.

7. Κάνε… σχέση με τον γιατρό

Σωματική υγεία και σεξ πάνε χέρι – χέρι. Φρόντιζε λοιπόν να πηγαίνεις τακτικά στο γιατρό σου, να κάνεις τσεκ απ, ώστε να προλαβαίνεις όλα εκείνα που θα μπορούσαν να σου καταστρέψουν τη σεξουαλική ζωή.

8. Μακριά από ουσίες

Μείνε μακριά από τις ουσίες, οι οποίες μπορεί να σου… φτιάχνουν κεφάλι, αλλά ρίχνουν το κάτω κεφάλι. Είναι παρεξηγημένη η άποψη ότι οι ουσίες αυξάνουν τη σεξουαλική διάθεση.
Αγάπα, λοιπόν και φρόντιζε το πουλί σου, αν δεν θέλεις να σε προδώσει ποτέ.