6 πορνοστάρ σου δείχνουν ό, τι πιο βρώμικο έχουν κάνει στο σεξ (εικόνες)

Φωτογραφίες  Grey Hutton

Ποια είναι η αγαπημένη στάση σεξ των πορνοστάρ; Την απορία αυτή είχαν ιοι συντάκτες του γερμανικού vice και ζήτησαν από τις πρωταγωνίστριες να τις περιγράψουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο: Να τις ζωγραφίσουν! 

 

“Groupie Girl,” Pussy Kat

 

Το ομαδικό σεξ είναι το αγαπημένο της Pussy Kat: Κάποτε σε ένα γύρισμα στο Βερολίνο μια μεγάλη φαν του πορνό παρεβρισκόταν στο στούντιο. Ήταν πολύ συμπαθής και γλυκιά και της πρότεινα αν θέλει να συμμετάσχει στη σκηνή. ΠΑραδόξως εκείνη είπε ναι! Ήταν θεότρελη… Συμεμτείχε στο γύρισμα κάναμε ομαδικό σεξ μέχρι το πρωί και το απολαύσαμε πολύ.

Mia Julia

 

 

Mia Julia: Μια από τις απαπημένες μου στάσεις τη δοκίμασα για πρώτη φορά με τον  Waxenegger έναν πολύ σωματώδη και ογκώδη άνδρα. Εγώ είμαι αρκετά μικρόσωμη και κοντή και την ώρα των ερωτικών περιπτύξεων εκείνος καφνικά είπε θα σε αναποδογυρίσω… Με σήκωσε ανάποδα με τα χέρια του και εγώ άρχισα να του κάνω στοματικό την ώρα που με κρατούσε. Και εκείνος το ίδιο!

Assira

 

 

 

Assira: Δεν ξέρω ακριβώς αν ήταν η αγαπημένη μου αλλά σίγουρα ήταν κάτι που δεν είχα ξκαναδοκιμάσει και δε θα ξεχάσω ποτέ. Το σενάριο της ταινίας έλεγε πως συγκατοικούσα με μια κοπέλα που εκνευριζόταν κάθε φορά που έφερνα άνδρας στο σπίτι για σεξ και μου δημιουργούσε προβλήματα… Η συγκάτοικος όταν γύριζε από τη δουλειά ήθελε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο/. Για να την εκδικηθώ έπρεπε να ουρήσω σε μια γεμάτη μπανιέρα λίγο πριν επιστρέψει…

Angie Knoxx

 

 
Angie Knoxx:  Η καλύτερη στάση που έχω κάνει σε ταινία είναι ο ακροβάτης. Ο συμπρωταγωνιστής μου στεκόταν πίσω μου και εγώ έπρεπε να έχω σηκωμένο το ένα πόδι ψηλά δημιουργώντας ένα μεγάλο άνοιγμα. Το σεξ με αυτή τη στάση γίνεται πραγματικά απολαυστικό.

Jill Diamond

 

Ο συμπρωταγωνιστής μου δεν μπορούσε να κρατηθεί αλλά δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για να μη διακόψει το γύρισμα… Έτσι σε κάποια φάση την ώρα που του έκανα στοματικό δεν κρατήθηκε και ούρησε στο πόσωπό μου. Ήταν μιοα πολύ διεγερτική εμπειρία.

Hümeyre Ophelia

 

 

Δοκίμασα με τον συμπρωταγωνιστή μου να κάνουμε σεξ πάνω σε ένα δέντρο! Τελείως τρελό τώρα που το σκέφτομαι μη το δοκιμάσετε μπορεί να είναι επικίνδυνο και να πέσετε!

AdTech Ad

AdTech Ad

boro