6 πολύ απλοί τρόποι για να του λείψεις!

Δοκίμασε το sexting

Ο καλύτερος τρόπος για να τον ανάψεις είναι να αρχίσει να του στέλνεις σέξι μηνύματα. Ακόμα και ένα τέτοιο μήνυμα θα την κάνει τη δουλειά του και θα περάσει και το μήνυμα που θέλεις να περάσει. Το σίγουρο είναι πως δεν θα σκέφτεται τίποτα άλλο μέχρι να σε δει παρά μόνο το κορμί σου.

Xρησιμοποίησε το άρωμά σου

Ένας από τους πιο παραδοσιακούς τρόπος για να του λείψεις είναι να βάλεις λίγο άρωμα στο μαξιλάρι του ή στον καναπέ του. Απλά φρόντισε να το βάλεις πρώτα πάνω σου και μετά να τριφτείς στο σημείο που θέλεις να μυρίζει γιατί αλλιώς μπορεί να δημιουργηθεί λεκές αν ψεκάσεις απευθείας.

Εκμεταλλεύσου τα σέξι εσώρουχά σου

Αν πρόκειται να πάει κάποιο ταξίδι (ή να πας εσύ κάποιο ταξίδι) για δουλειά καλό είναι να του βάλεις ένα-δυο σέξι εσώρουχά σου μέσα στη βαλίτσα του για να σε νιώθει πιο κοντά σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με κάποιο κόσμημά σου αλλά το κόσμημα δεν είναι τόσο σέξι όσο τα εσώρουχα.

Δοκίμασε κάτι καινούργιο στην κρεβατοκάμαρα

Όταν ξέρεις ότι θα περάσετε χρόνο χώρια, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τον κάνεις να σου λείψει είναι να του δώσεις λίγο παραπάνω σεξ πριν φύγει. Υποσχέσου του ότι μόλις γυρίσει θα ζήσει ακόμα περισσότερες καυτές στιγμές και πως τώρα αυτό που του έδωσες ήταν ένα ορεκτικό και τίποτα παραπάνω.

Στείλ’του φωτογραφίες

Όταν είστε μακριά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του στέλνεις που και που φωτογραφίες σου. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να είναι σέξι, αρκεί να είναι δικές σου και ας είναι και οι πιο γλυκές εκδοχές του εαυτού σου.

Μην αλλάζεις τα σχέδιά σου για αυτόν

Μην ακυρώνεις συνεχώς τα σχέδιά σου για να περνάς όλες σου τις μέρες μαζί του. Κανόνιζε να βγαίνεις μόνη σου με τους φίλους σου που και που και με αυτόν τον τρόπο να είσαι σίγουρη ότι θα του λείπεις ακόμα περισσότερο.

faysbook.gr