5 στρατηγικές αποπλάνησης για τέλειο σεξ (που πιάνουν)!

Οι τεχνικές που θα σου εξασφαλίσουν το σεξ που σου αξίζει κάθε φορά!

Μπορεί να είναι μυστικές, ύπουλες και πονηρές, αλλά οι παρακάτω στρατηγικές θα σου εξασφαλίσουν το σεξ που σου αξίζει κάθε φορά. Μην ανησυχείς, αυτό το άρθρο δεν θα πάρει φωτιά σε 30 δευτερόλεπτα. Ευτυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το κρεβάτι σου.

Το ξέρεις καλά. Στο σεξ και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, αρκεί να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου. Κι όταν μάλιστα η αποστολή σου είναι καλύτερο σεξ, μπορείς να είσαι σίγουρη πως ο «αντίπαλος» θα παραδοθεί άνευ όρων. Μην ανησυχείς. Δεν θα χρειαστεί να ντυθείς στα χακί (εκτός κι αν το θες), ούτε να επιδοθείς σε καμουφλάζ, καψόνια και εξαντλητικά boot camps. Διάβασε απλώς τις παρακάτω τακτικές, εφάρμοσέ τες… τακτικά και απόλαυσε το πιο άτακτο και παιχνιδιάρικο σεξ της ζωής σου.

Η αποστολή σου: Να του… ανοίξεις την όρεξη για σεξ σε χρόνο μηδέν.

Η στρατηγική σου: Θυμάσαι το σκύλο του Παβλόφ; Είχε εκπαιδευτεί σε συγκεκριμένα ερεθίσματα κι έτσι, κάθε φορά που άκουγε κουδουνάκι… του έτρεχαν τα σάλια.

Συμφωνώ. Το κουδουνάκι δεν είναι σέξι, άσε που είναι και κάπως προφανές. Για όλους μας, όμως, άντρες και γυναίκες, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, κινήσεις, ακόμα και μυρωδιές, στις οποίες πολύ δύσκολα αντιστεκόμαστε. Γιατί; Απλούστατα τις έχουμε συνδυάσει τόσο στενά με το σεξ που κάθε φορά το μυαλό μας πάει… στο πονηρό. Το μόνο που χρειάζεται, λοιπόν, είναι να τον κάνεις να σκεφτεί το σεξ (και τα υπόλοιπα θα τα κάνει εκείνος).

Πώς; Υπάρχουν φυσικά οι δοκιμασμένες συνταγές: Σίγουρα ο καλός σου δύσκολα μένει αδιάφορος όταν σε βλέπει να τρως αθώα το παγωτό σου, να απολαμβάνεις ένα δροσερό ντους μετά το γυμναστήριο ή να χορεύεις αισθησιακά. Υπάρχουν όμως και πιο διακριτικοί τρόποι να τον βάλεις στο κλίμα και μάλιστα… χωρίς να το καταλάβει. Αν, ας πούμε, φοράς ένα συγκεκριμένο άρωμα στο σεξ (και γιατί όχι;), είναι σίγουρο πως την επόμενη φορά που θα το μυρίσει πάνω σου, θα αναστατωθεί χωρίς να ξέρει γιατί.

Το ίδιο μπορεί να γίνει με ένα τραγούδι, με μια κίνηση, ακόμα και με μια στάση ύπνου. Απόψε το βράδυ, λοιπόν, αφού ξαπλώσετε, γύρισέ του την πλάτη και όταν εκείνος σε αγκαλιάσει, κόλλησε πάνω του και πίεσε ελαφρά το πίσω μέρος του σώματός σου στο δικό του. Πιθανότατα ο ύπνος θα του φύγει και θα του έρθουν άλλες ιδέες… Το καλύτερο; Από δω και πέρα, κάθε φορά που θα θέλεις σεξ, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνεις είναι να… του γυρνάς την πλάτη.

Η αποστολή σου: Να του… κόψεις τις κακές συνήθειες (στο κρεβάτι).

Η στρατηγική σου:
Λιτή. Τις αντικαθιστάς με νέες, καλύτερες συνήθειες.

Όλοιέχουμε συγκεκριμένες κινήσεις στο σεξ που θεωρούμε πετυχημένες και πουεπαναλαμβάνουμε σχεδόν κάθε φορά. Τι γίνεται, όμως, όταν κάποια από τιςκινήσεις του καλού σου απλούστατα δεν σου αρέσει; Υπάρχει πάντα η λύσηνα του το πεις. Αλλά πότε; Σίγουρα όχι την ώρα του σεξ. Αλλά ούτε καιμετά (άλλωστε τις φράσεις του στυλ «μωρό μου, θυμάσαι αυτό που κάνεις,ξέρεις αυτό το… Ε, μην το ξανακάνεις!» σπάνια τις αποδέχεται κανείςευχάριστα).

Δεν μπορείς, λοιπόν, άφοβα, να του πεις αυτό που σε ενοχλεί.Μπορείς όμως να του πεις αυτό που σε φτιάχνει. Και αν μάλιστα το κάνειςλίγο πριν, ή κατά τη διάρκεια του σεξ, το πιθανότερο είναι να ξεχάσειτη λοιπή ρουτίνα του. Γι’ αυτό, την επόμενη φορά αποκάλυψέ του μιαφαντασίωσή σου ή μίλησέ του για μια τεχνική που διάβασες σε έναπεριοδικό, με λίγα λόγια ζήτησέ του να κάνεικάτι συγκεκριμένο που σου αρέσει.

Η αίσθηση πως δοκιμάζεις κάτικαινούργιο μαζί του θα τον κάνει να νιώσει δυνατός και γεμάτοςαυτοπεποίθηση
, τα δύο χαρακτηριστικά δηλαδή που κάνουν τη διαφοράανάμεσα στο καλό και στο… «διαστημικό» σεξ.


Η αποστολή σου: Να αποφύγεις το σεξ


Ηστρατηγική σου: Ξέχνα τον πονοκέφαλο. Από τότε που έγινε κλισέ, δενπιάνει. Και άλλωστε είναι πάντα καλύτερο να δίνεις υποσχέσεις παράδικαιολογίες. Η φράση κλειδί είναι «αύριο, θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις».

Υπάρχουνφορές που απλούστατα δεν έχεις αρκετή ενέργεια για σεξ. Που νυστάζειςφρικτά. Που χρειάζεσαι απλώς μια αγκαλιά και νάνι. Εντάξει, σε κανένανδεν αρέσει η απόρριψη. Αν όμως καταφέρεις να κάνεις την απόρριψη ναμοιάζει με ερωτικό παιχνιδάκι, θα έχεις κερδίσει (σίγουρα ώρες ύπνου καιπιθανότατα ένα εξαιρετικό sex session την επόμενη φορά).

Εξήγησε στοσύντροφό σου πως δεν θέλεις απλώς να κάνετε σεξ για να το κάνετε
.Μετατόπισε τη συζήτηση λοιπόν σε κάτι πιο ευχάριστο και ερεθιστικόαφήνοντας υποσχέσεις. Το μυστικό είναι να του περιγράψεις με κάθελεπτομέρεια τι έχει να κερδίσει με το να περιμένει.

Υπάρχει βέβαια ηπερίπτωση να αλλάξεις γνώμη (α, ναι, οι γλαφυρές περιγραφές το έχουναυτό), αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να αυξήσεις την προσμονή για τηνεπόμενη φορά. Και ως γνωστόν το σεξ είναι ένα παιχνίδι προσμονής. Όσοπερισσότερο «χτίζεις» τις προσδοκίες, τόσο πιο εκρηκτικό γίνεται.

Η αποστολή σου: Να διαλέξεις εσύ τη στάση που προτιμάς.

Η στρατηγική σου: Απλή. Απλούστατη. Άσ’ τον απλώς να καταλάβει πόσο πολύ την προτιμάς.

Κάποιεςφορές θέλεις μόνο την οικειότητα και την οπτική επαφή ενός κλασικού(και διαχρονικότατου) ιεραποστολικού. Άλλοτε πάλι παρανιώθεις τεμπέλαγια να βρεθείς από πάνω ή να πέσεις στα τέσσερα. Και κάποιες φορές σεπονάει η μέση σου. Έτσι απλά. Σε κάθε περίπτωση το να επιλέξεις εσύ τηστάση που προτιμάς είναι παιχνιδάκι. Δοκίμασε να του ψιθυρίσεις στο αφτίπόσο πολύ σου αρέσει να τον βλέπεις από πάνω σου την ώρα του σεξ ή πόσοεύκολα έρχεσαι σε οργασμό με αυτό τον τρόπο. Ακόμα κι αν δεν πειςτίποτα, οι αντιδράσεις σου θα τον κάνουν να «καταγράψει» αυτόματα τησυγκεκριμένη στάση σαν μία από τις αγαπημένες σου. Και δεν υπάρχειαμφιβολία: θα την επαναλάβει με την πρώτη ευκαιρία.

Η αποστολή σου: Να τον ξυπνήσεις στη μέση της νύχτας (όχι για να σου φέρει νερό).

Ηστρατηγική σου: Ονομάζεται κατά μέτωπον επίθεση, αλλά δεν έχει να κάνειμε το μέτωπό του. Με όλο το υπόλοιπο σώμα του, όμως, έχει. Και πολύμάλιστα.

Οι άντρες συχνά κατηγορούνται πως χρησιμοποιούν τηντρυφερότητα και το συναίσθημα μόνο και μόνο για να κάνουν σεξ. Χάδιαλοιπόν. Αν ο στόχος σου είναι να ξυπνήσεις τον καλό σου (και το τέραςμέσα του), το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικεντρωθείςστην… αγαπημένη του περιοχή, όσο εκείνος κοιμάται.

Σε ποιον αρέσει τοπρωινό ξύπνημα; Σε πολύ λίγους ανθρώπους.
Αλλά το να συνέλθει σταδιακάαπό τον ύπνο νιώθοντας ερεθισμένος και να έχει ξαπλωμένη δίπλα τουεσένα, είναι τελείως διαφορετικό. Και το σεξ στη μέση της νύχτας όχιμόνο μπορεί να είναι εξαιρετικό, αλλά θυμίζει και σκανδαλιά. Γιατί, όταντην επόμενη μέρα ξυπνήσετε λίγο πιο κουρασμένοι, αλλά και πιοαναζωογονημένοι απ’ ό,τι συνήθως, μόνο εσείς οι δύο θα ξέρετε το λόγο.

 

missbloom.gr