5 εξαιρετικά βρώμικα κόλπα στο σεξ: Τολμάς;

Λένε ότι το σεξ είναι πολύ καλύτερο όταν αφήνεις τα άγρια ένστικτα και τις ορμές να κυριαρχήσουν… Τα 5 παρακάτω κόλπα σπου υπόσχονται μια πραγματικά καυτή βραδιά

Το ζεστό ντους στο πέος: Δώστε μια διαφορετική αίσθηση με αυτό το κόλπο. Ζεστάνετε τα χέρια σας με νερό και κάντε μασάζ στο πέος. Η διαφορά θερμοκρασίας του δέρματός σας με το δικό του δίνει μια υπέροχη ερωτική αίσθηση.

Το στοματικό με την άκρη της γλώσσας: Για αρκετή ώρα περιποιηθείτε τη βάλανο με την άκρη της γλώσσας σας μόνο. Η αίσθηση της προσμονής δίνει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση στον άνδρα όταν τελικά το στοματικό ξεκινά.

Ντυθείτε όσο πιο προκλητικά γίνεται αλλά μην τον αφήσετε να σας αγγίξει. Βγάλτε του τη γραβάτα και δέστε του τα μάτια. Έπειτα αναλάβετε δράση. Όπως εσείς επιθυμείτε. Η αίσθηση «του άγνωστου» ανεβάζει την αδρεναλίνη του και αυξάνει και τη δική σας απόλαυση που ξαφνικά αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που ποτέ δεν είχατε πάρει μέχρι σήμερα.

Το κόλπο με το παγάκι… Βάλτε ένα παγάκι στο στόμα σας. Μετά από λίγη ώρα αγγίξτε με τη γλώσσα σας το κορμί του. Εστιάστε στις ρώγες. Είναι ένα ερωτικό παιχνίδι που θα τον διεγείρει πολύ.

Τι φιλί που μοιάζει με στοματικό.

Την ώρα που φιλιέστε με γλώσσα, προσπαθήστε να μπείτε όσο πιο βαθιά στο στόμα του… με τα χείλη σας αρπάξτε τη δική του και ρουφήξτε τη σαν να πρόκειται για στοματικό σεξ. Είναι ένα είδους φιλιού που εκπλήσσει και διεγείρει τον άνδρα. 

AdTech Ad

AdTech Ad

boro