4 κοτσίδες που πρέπει να ξέρεις να φτιάχνεις το 2018

Οι κοτσίδες είναι το πιο καλοκαιρινό χτένισμα και δεν δεχόμαστε κουβέντα! Μάλιστα, το δημιουργικό ντελίριο που έχει πιάσει τους κομμωτές τα τελευταία χρόνια, μας έχει προσφέρει απίθανα σχέδια και trends που προσπαθούμε με όλο μας το είναι να ακολουθήσουμε. Μερικές φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες άλλες όχι αλλά ποτέ δεν το βάζουμε κάτω και οι φίλες μας ζητούν έλεος! Επειδή λοιπόν πολύ σύντομα θα σαλπάρεις για τις διακοπές σου, είπαμε να σου δείξουμε τις 4 κοτσίδες που πρέπει να ξέρεις για το καλοκαίρι του 2018 και να βγεις στις παραλίες και τα στενά των νησιών με κάτι παραπάνω από #BeachHairDontCare!

Η infinity braid

infinity braid copy

Είναι θεωρητικά η κοτσίδα που δεν τελειώνει αλλά στην ουσία είναι η πιο απλή κοτσίδα ever και τέλεια για όλο το μήκος των μαλλιών ή για μαλλιά μισά-μισά.
Βαθμός δυσκολίας: 1

H κοτσίδα 3D

3d braid

Δεν είναι φλατ, είναι τρισδιάστατη και αν την «αφρατέψεις» (όπως λέει και ο Νικόλας Βιλλιώτης) μπορεί να γίνει το πιο εντυπωσιακό χτένισμα.
Βαθμός δυσκολίας: 2

Η pipe braid

pipe braid

Η κοτσίδα σωλήνας! Έχει αυτό το όνομα γιατί μοιάζει με σωλήνα και βρίσκουμε πως είναι σούπερ εντυπωσιακή ακόμα και σε κοντά μαλλιά!
Βαθμός δυσκολίας: 3

Η DNA braid

dna braid

Μιμείται την έλικα του DNA και αν έχεις μαλλιά με ανταύγειες το αποτέλεσμα είναι απίστευτα instagrammamble. Μη σου πούμε ψέματα… είναι δύσκολη!
Βαθμός δυσκολίας: 4

queen