4 συμβουλές για έναν υπέροχο solo οργασμό!

Χρειάζεται να γίνουμε περισσότερο αναλυτικοί; Όταν είσαι μόνο εσύ και η σεξουαλική σου διάθεση ο μεγάλος οργασμός μπορεί να γίνει πραγματικότητα…. Πώς; Συνέχισε να διαβάζεις.

1. Mην περιορίζεις τον εαυτό σου στην σωστή στάση. Το γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι της είναι ο τρόπος που βλέπεις στις ταινίες. Μπορείς να βρεθείς στον καναπέ σου, να ξαπλώσεις μπρούμυτα και να βάλεις ένα μαξιλάρι στην κοιλιά σου για να ανασηκώνεσαι!

2. Έχεις βαρεθεί να βλέπεις την ίδια ταινία που σε διεγείρει; Ε, ψάξου λίγο περισσότερο και βρες κάτι που να σε ενδιαφέρει εξίσου. Επίσης να ξέρεις πως δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από τη φαντασία σου, που μπορεί να τρέξει ανεξέλικτη!

3. Πες ναι στις ασκήσει Kegel. Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να σου φέρουν πιο δυνατούς οργασμούς και μπορούν κάποια μέρα να σε οδηγήσουν στην απόλυτη φαντασίωση να φτάσεις σε οργασμό χωρίς χέρια! Κάνε τις σε ανύποπτες στιγμές της ημέρας.

4. Βάλε τα παιχνίδια στο παιχνίδι… Κάνε ένα πολύ προσωπικό δώρο στον εαυτό σου. Τα παιχνίδια (sex toys) μπορεί να είναι διασκεδαστικά και (πολύ) απολαυστικά και σίγουρα μπορείς να βρεις κάποιον που να σου αρέσει. Η νέα τάση προτείνει εκείνα που προκαλούν διπλή διέγερση! Κάνε μια έρευνα (τόση ώρα στο internet είσαι)!

queen.gr/